Családi filmek szombatra

A kicsiket a Bajkeverő majom: Kövesd a majmot!, az Állati nagy szökés, A Lego Ninjago film és a Cápacsali 2: Mentsük meg a zátonyt!, a nagyobbakat a Pinokkió, a Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja, a Macskafogó és a Hamupipőke-történet várja.

Állati nagy szökés

Film Mánia - szeptember 14., 7.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mázli egy barátságos, békés kutyus, akinek élete fenekestül felfordul, amikor gazdái elutaznak, Őt pedig berakják egy kutya hotelbe. Rövidesen kiderül, hogy ez a hotel bizony sokkal inkább egy börtön, ahonnan Mázli igyekszik minél gyorsabban megszökni barátaival.

Pinokkió

Film4 - szeptember 14., 8.40
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Geppetto mester ügyes kezével egy kis fabábut készít a háza előtt talált tuskóból. Vidám fiúcska kinézetűre sikeredik és Pinokkió névre kereszteli. Benne látja fiát, akit mindig is szeretett volna, de nem kapta meg soha a sorstól. A mester legnagyobb meghökkenésére a kis bábu életre kel. Eladja köpönyegét is, csak hogy a kíváncsi és rosszcsont kisfiú iskolába járhasson. Ám Pinokkió naívságát kihasználja sok alattomos figura, akik miatt rossz útra téved. Hihetetlen kalandokba keveredik, miközben atyja keresi mindenütt, és egy Jótündér vigyázza lépéseit.

A Lego Ninjago film

HBO - szeptember 14., 14.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget. De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.

Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja

Film+ - szeptember 14., 15.20
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A kutyák és macskák örök harcban állnak egymással, miközben az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik előttük. Kedvenceink egy földalatti hálózat tagjai, akik az életüket kockáztatják értünk, és azért, hogy fenntartsák az egyensúlyt az emberek leghűségesebb társai, a kutyák és a macskák között. Ám a rusnya macska, Kopasz Kitty most átlépett egy határt. Az egykori titkos ügynök azt tervezi, hogy egy ördögi szerkentyű segítségével uralma alá hajthatja a kutyákat és a macskákat. A történelem során először a két népségnek össze kell fognia, hogy megállítsák.

Macskafogó

Moziverzum - szeptember 14., 16.10
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Az egerek sorsa megpecsételődött. Az X bolygón a vérszomjas macskák semmibe veszik a jogot, és az egértársadalom felszámolására törekednek. De megcsillan egy reménysugár, az egerek főtudósa feltalálja a megoldást. A titkos szolgálat azonnal aktiválja legjobb ügynökét, Grabovszkyt, hogy még időben célba jusson a tervrajz.

Cápacsali 2: Mentsük meg a zátonyt!

m2 - szeptember 14., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az előző részben megismert kishal, Pi immár erős és határozott vezetője a tengerben található egyik zátonynak, ami sok-sok élőlénynek szolgál lakhelyéül. A kedves kis állatok békében élnek egymás mellett, míg egy nap fel nem tűnik az ősi ellenség, Troy, a hatalmas cápa, akinek egyetlen célja van: lerombolni a zátonyt. A kis tengeri közösség összefog, hogy megvédje otthonát és eközben nem tudják, hogy áruló keveredett közéjük.

Hamupipőke-történet

Cool - szeptember 14., 19.10
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A suli táncversenyt hirdet egykori tanulója, a tinisztár Joey Parker látogatása alkalmából. A nyertes jutalma, hogy szerepelhet Joey legújabb videoklipjében. A reménykedők között van Mary is, aki az álarcos bulin lehengerli tánctudásával Joey-t. A fiú meg akarja találni a lányt, aki a maszk mögött rejtőzött. Némi nehézség árán összejönnek, ám ezt rossz szemmel nézi Joey volt barátnője.

Bajkeverő majom: Kövesd a majmot!

Minimax - szeptember 14., 20.30
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

A vidám kis George ezúttal egy bébielefánttal barátkozik össze, aki cirkuszi bemutatókon vesz részt - hatalmas sikerrel. Ám Kayla mégsem él boldog életet, mert kénytelen a családja nélkül tölteni a napjait. Persze George-nak több sem kell, így elhatározza, hogy segít a szomorú kis elefántnak felkutatni a rokonait.