Családi filmek szombatra

A kicsiket a Télapó nyomában, a Verdák 2., az Egy kutya hazatér és a Breki, a békakirályfi, a nagyobbakat a Fehér Agyar 2.: A fehér farkas mítosza, a My Girl - Az első szerelem, valamint A diótörő és a négy birodalom várja.

Verdák 2.

Film Now - október 12., 8.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legmenőbb versenyverda, Villám McQueen és utánozhatatlan barátja, az autómentő Matuka a Verdák 2-ben igazán nagy kalandba keverednek, amikor a tengerentúlra indulnak, mindenidők legelső Földgolyó Futam autóversenyére. A kupa elnyerője csakis a világ leggyorsabb autója lehet, azonban a győzelem felé vezető út telis tele van kátyúkkal, elterelésekkel és vidám meglepetésekkel is. Matuka már a verseny első fordulóján azonnal különös kalandba keveredik és kénytelen egyszerre lavírozni a szupertitkos kémküldetés és csapatfőnöki feladatai között. Hamarosan megkezdődik a legpörgősebb autósüldözés Japán és Európa utcáin, a legmenőbb verdákkal, régi és új kedvencekkel egyaránt.

Egy kutya hazatér

HBO - október 12., 9.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mit tehet egy kutya, ha messzire kerül otthonról? Vágyakozik a gazdája után. És mit tesz egy olyan különleges, játékos kedvű, és makacs négylábú, mint Bella? Elindul. Hegyen-völgyön, havon és vadonon keresztülvágva, dacolva vadállatokkal, lavinával és ami a legveszélyesebb, az útjába akadó emberekkel keresi az otthonát, valamint a legjobb barátját, Lucast, meg az ő különleges családját.
Bella több mint 600 kilométert tesz meg. Szerez barátokat, és néha menekülnie kell. Egypárszor megetetik, máskor az életéért küzd… de csak egy cél lebeg a szeme előtt: a hazatérés.

Télapó nyomában

Paramount Channel - október 12., 11.55
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

ucinda hercegnő nem hisz a Télapóban - vitázik is eleget a kis cserfes az ugyancsak nagycsőrű nővérével, Crystallall, aki váltig állítja, hogy a Télapó igenis létezik! Mivel nem sikerül meggyőzniük egymást, a tiszta szívű Crystal felvetésére elhatározzák, hogy együtt belevágnak életük legnagyobb kalandjába, és megkeresik a Télapót.

Fehér Agyar 2.: A fehér farkas mítosza

Film+ - október 12., 13.25
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Fehér Agyar, a kutya-farkas keverék kalandjai folytatódnak. Az alaszkai viszontagságok után délebbre költözik, a kézművesiparukról híres haida indiánok földjére. Ebben a furcsa, kalandokkal és veszélyekkel teli világban Fehér Agyar kénytelen az ösztöneire hagyatkozni, hogy segítségére siethessen a büszke, helybeli embereknek. Megmenti gazdáját, Henry Casey-t és ezzel életre kelti a fehér farkas legendáját.

My Girl - Az első szerelem

TV2 - október 12., 14.10
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Vada Sultenfuss életében a halál nagy szerepet játszik, ami rögeszméjévé válik. Az édesanyját elveszítette és az édesapja egy temetkezési vállalkozásból tartja el a családját. Részt vesz egy költészettel ismerkedő nyári kurzuson, hogy elkápráztassa az angol tanárját, akibe szerelmes. Thomas J., a legjobb barátja "mindenre allergiás", de mindvégig kitart mellette, a lány gátlásait figyelmen kívül hagyva. Vada apja felveszi a temetkezési vállalkozásába Shellyt, a sminkszakembert és lassan szerelmes lesz belé. Vada őrjöng dühében és mindent megtesz annak érdekében, hogy szétválassza őket.

A diótörő és a négy birodalom

HBO - október 12., 16.50
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Clarának csupán egy kulcsra van szüksége. Egy kulcsra, aminek nincs párja, mert ez nyitja a dobozt, ami felbecsülhetetlen ajándékot rejt néhai édesanyjától. A keresztapja éves ünnepi bálján a kislány egy aranyfonálhoz jut, ami elvezeti őt az áhított kulcshoz – aminek rögvest nyoma is vész egy különös, rejtelmes párhuzamos világban. Odaát Clara találkozik egy Philip nevű katonával, egy sereg egérrel és három birodalom kormányzóival. Clarának és Philipnek az ominózus negyedik birodalom területére kell merészkedniük, amit egy zsarnok irányít, hogy visszaszerezzék a kulcsot és visszaállítsák a harmóniát e bizonytalan világban.

Breki, a békakirályfi

m2 - október 12., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Breki a nyílméregbéka és Szandi a repülőmókus csodálatos utazását követhetjük nyomon az Amazonas folyó mentén, ahol saját helyüket próbálják megkeresni a világban. Breki nem érti, hogy ő miért különb, mint a többi béka: utál ugrálni, és nem szereti a vizet. Szandi meg egyszerűen egyedül érzi magát, aki ugyan ügyesen repül, de landolni nem tud. Útközben találkoznak egy denevérrel, aki Brekit meghipnotizálja, ami által azt hiszi, hogy ő egy boszorkány által elvarázsolt királyfi, és csak egy királynő csókjára tud visszaváltozni… Vajon sikerül?