Családi filmek szombatra

A kicsiket az Egy év Hoppifalván, a 102 kiskutya, az Asterix: A varázsital titka és a Macskalandra fel!, a nagyobbakat a Csillagpor, az Egy ropi naplója: Testvérháború, Az utolsó léghajlító és a Los Angeles-i tündérmese várja.

Csillagpor

Film Now - november 2., 10.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Fal választja el a kisvárost a mágikus királyságtól. Egy nap hullócsillag esik le a falon túl. Tristan, aki reménytelenül szerelmes Victoriába, megígéri, hogy elhozza neki. Sikerül átjutnia a falon, de az igazi kaland csak most kezdődik.

Egy ropi naplója: Testvérháború

Paramount Channel - november 2., 12.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Greg Heffley megszabadult néhány őt sújtó szörnyű átoktól, és nyugodtan kezd neki a hetedik osztálynak. Magabiztossága a régi, a barátai is mind megvannak, de a feszültség fokozódik: szemet vet az új csajra, a tüneményes Holly Hillsre. Otthon viszont nem állnak túl jól a dolgok, különösen Rodrick, Greg bátyja miatt. Hősünknek rá kell jönnie, hogy van, ami még az általános iskolánál is rémségesebb - az ember saját családja.

Az utolsó léghajlító

Film Now - november 2., 14.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A világon négy nemzetség osztozik, a Levegő, a Víz, a Föld és a Tűz, melyek néhány tagja képes uralni az elemeket. A Tűz népe magának akarja megszerezni a hatalmat, ezért háborút indít a többiek ellen. Száz esztendeje dúl a harc, és egy régi legenda szerint csak egy Avatar mentheti meg a világot a teljes pusztulástól. Ez pedig nem más, mint az ifjú Aang, az utolsó léghajlító, aki különleges képességeinek köszönhetően képes uralni mind a négy elemet. Aang a vízhajlító Katarával és a lány bátyjával, Sokkával együtt elindul, hogy megpróbálja újra egyensúlyba hozni a világot.

102 kiskutya

Viasat3 - november 2., 16.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szörnyella De Frász, mint elhivatott állatbarát? A hosszú börtönévek mély nyomot hagytak Szörnyella életében. Úgy tűnik, minden szőrmeneműtől kitör rajta a frász, ám lelke mélyén valahol ott lapul a régi vágy: egy hatalmas, pöttyös szőrméjű bunda! Hogy ártatlanságát bizonyítsa, állást vállal egy kutyamenhelyen, s odaadásáról gyanakvó nevelőtisztjét, Chloét is sikerül megtévesztenie. Ám színre lép a szűcsök szűcse, a bundák királya: Monsieur Le Nyúz, aki arról híres, hogy mindig kihozza a pöttyökből a maximumot.

Egy év Hoppifalván

m2 - november 2., 18.15
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

 Hoppifalván egész évben nagy a sürgés-forgás: húsvétkor tojást festenek, karnevál idején táncokat tanulnak, farsang alkalmával jelmezeket készítenek, karácsonykor díszeket gyártanak és ajándékokat csomagolnak. Minden ország minden fontos ünnepéről a Hoppik gondoskodnak, így kalandjaikon keresztül a világ különböző népeit és a szokásaikat is megismerhetik a gyerekek.

Los Angeles-i tündérmese

Cool - november 2., 18.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Még hogy Hamupipőke csak a mesében létezik? Cseréljük az üvegcipőt mobiltelefonra, a tökhintót sportkocsira, a mesebeli királyságot pedig Los Angeles külvárosára, és kiderül, hogy a hol volt, hol nem volt most épp itt van. Amikor nem a gonosz mostoháját és mostohanővéreit kell elviselnie, akkor Sam egy étteremben takarít. Álmaiban a szép, szőke herceget várja, aki persze ott van az orra előtt. Vajon sikerül a modern Hamupipőkének észrevennie álmai lovagját és összeszednie a bátorságát?

Asterix: A varázsital titka

HBO - november 2., 18.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Csodaturix fagyöngyszedés közben leesik egy fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyan jók, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni az örökösét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán útnak indul keresztül Gallián, hogy találjon egy druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére.

Macskalandra fel!

Minimax - november 2., 20.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gondolkodtál már azon, vajon honnan indult ez a ravasz macska? Nos, ez a film megmutatja, hol kezdődött mindaz, amit erről a klasszikus, mókás hősről tudunk és amiért szeretjük. Ami ezután következik, az egy olyan őrületes kaland, amit látni kell, hogy elhiggyük.