Családi filmek szombatra

A kicsiket a Hahó, Öcsi!, a Paddington 2, a Zootropolis - Állati nagy balhé, a Belle és Sébastien - A kaland folytatódik és az Óriásláb fia, a nagyobbakat a Lemony Snicket - A balszerencse áradása, a Bigyó felügyelő és A hihetetlen család várja.

Hahó, Öcsi!

Moziverzum - december 21., 8.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Balogh család legifjabb tagját, Öcsit apró csínytevései miatt bezárják a fürdőszobába. Itt megjelenik előtte Kököjszi és Bobojsza, a két mesebeli törpe és felajánlják, hogy mindenben a segítségére lesznek. Öcsi el is határozza: elmegy szerencsét próbálni és "időt" szerezni szülei számára, hogy többet foglalkozzanak vele. Hiába megy el az Óragyárba, nem tudnak segíteni neki. Végül eljut a bergengóc királyhoz. A két törpe közben letartóztatja a Balogh családot, amiért őt bántalmazni merték. Megmenti övéit a halálos ítélettől, majd elindul, hogy legyőzze a hétfejű sárkányt, amely az "időt" a birtokában tartja.

Lemony Snicket - A balszerencse áradása

Paramount Channel - december 21., 12.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Baudelaire testvérek átélik minden gyermek rémálmát, elveszítik a szüleiket. A három gyermek, a 14 éves feltaláló, Violet, a 12 éves könyvmoly, Klaus és a mindenevő 1 éves Sunny Olaf grófhoz kerül, akinek a gyermekek pénzére fáj a foga. Olaf gróf miden trükköt bevet, hogy az árvák vagyonához jusson.

Bigyó felügyelő

Filmcafe - december 21., 13.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A galamblelkű biztonsági őr, John Brown nyomozó szeretne lenni. Egyik éjszaka az őrült Scolex megtámadja a labort, hogy megszerezze ellenfele kutatási eredményeit. John Brown üldözőbe veszi, de az akció során súlyosan megsérül. Egy titkos laborban megmentik az életét, igaz, tizennégyezer kis szerkentyűt ültetnek a testébe, és robotzsaruvá változtatják.

Paddington 2

RTL II - december 21., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az az igazi. És mivel a könyv nincs ingyen, lelkes hősünk furábbnál furább munkákat vállal el, hogy megvehesse. Ám ekkor a nagybecsű művet ellopják, és Paddingtonra, no meg Brownékra vár, hogy leleplezzék a gaz tolvajt.

Zootropolis - Állati nagy balhé

HBO - december 21., 15.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Amikor megérkezik a városba Judy Hopps, a zöldfülű rendőr, rá kell, hogy ébredjen, nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal telezsúfolt rendőrségen. Judy azonban elszántan bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy ügynek, még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia a gyors észjárású szélhámos rókával, Nick Wilde-dal.

Belle és Sébastien - A kaland folytatódik

m2 - december 21., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Belle és Sébastien új kalandokkal és izgalmakkal néznek szembe, ahol ismét próbára kell tegyék bátorságukat, barátságukat és ismét tanúbizonyságot kell tenniük emberségből. A kalandok során pedig Sébastien családi titkaira is fény derül.

Óriásláb fia

Minimax - december 21., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik - akiről történetesen az is kiderül, hogy az édesapja.
Adam először kétségbe esik, de aztán rájön, neki is szuperképességei vannak, és nemhogy hihetetlenül gyorsan fut, de még az állatok nyelvén is tud beszélni. Ám a családi boldogságot hamar megzavarja az Óriásláb nyomában járó gonosz tudósok felbukkanása. Most Adamen a sor, hogy újdonsült barátaival összefogva megmentse bajba jutott apukáját.

A hihetetlen család

Cool - december 21., 20.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mr. Irdatlan megbecsült és ünnepelt szuperhős volt egészen addig, amikor egy nap egy kotnyeles rajongója miatt majdnem tömegszerencsétlenséget okozott. A sajtó szította össznépi elégendetlenség nyomására a kormány úgy döntött, hogy megtiltja a szuperhősök ténykedését és ezzel egyidejűleg segíti beilleszkedésüket a normális társadalomba. Ezek után Mr. Irdatlan Bob Parr néven egy békés kertvárosban telepszik le szintén szuperképességű feleségével és gyermekeivel. Bob manapság már csak az unalom és az egyre növekvő zsírpárnák ellen harcol. Ám egy nap egy titokzatos megbízó jelentkezik nála és az akcióra éhes, félreállított szuperhős egy távoli szigetre indul, hogy végrehajtson egy szigorúan titkos megbízást.