Családi filmek szombatra

A kicsiket a Horton és a Dumbó, a nagyobbakat az Eragon, a Dr. Dolittle 2., a Űrdongó, a Los Angeles-i tündérmese, a Gru és A Jetson család várja.

Eragon

TV2 - február 1., 14.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Galbatorix egyesével végez társaival, a hatalmas, varázserővel bíró Sárkánylovasokkal, majd leigázza Alagaesiát. Csakhogy egy kis faluban él még a sárkánylovasok rendjének egy leszármazottja. A fiatal Eragon és az utolsó sárkány, Saphira a nagy harcos, Brom segítségével harcba indul, hogy legyőzze a gonosz királyt és varázslóját, Durzát.

Dr. Dolittle 2.

Prime - február 1., 14.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dolittle, aki érti az állatok beszédét, ismét kénytelen állatok és emberek között tolmácsolni. Egy nap ugyanis állati küldöttség érkezik hozzá azzal, hogy meg kell mentenie az erdőt. Az erdőt azonban csak úgy óvhatja meg, ha megházasít egy medvét, akinek választottja hamburgerfüggő, megnevel egy pimasz kutyát, kijózanít egy piás majmot és megvigasztal egy szerető nélkül maradt teknősbékát. Nem nagy ügy: Dolittle doki ápoltjaival mindig megtalálja a közös nyelvet, ellenségei hasába lyukat beszél, és van néhány jó szava azokhoz is, akik még nem ismerik. Csupán egyvalaki láttán szorul belé a szó: Mrs. Dolittle még nála is nagyobb dumás...

Horton

Paramount Channel - február 1., 14.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Horton, az elefánt egy segélykiáltásra figyel fel, amely a levegőben lebegő szöszről érkezik. Kiderül, hogy a szöszön értelmes civilizálció él, a maga mikroszkopikus méretű lakóival. A település neve szuperkicsi Kifalva, a lakói pedig hiperszuperkicsi Kik. Annak ellenére, hogy dzsungelbéli társai folyamatosan fenyegetik és nevetségesnek találják a viselkedését, Horton elszánja magát, hogy megmenti a veszélybe került kifalviakat, és olyan helyet keres nekik, ahol biztonságban élhetnek.

Űrdongó

HBO - február 1., 16.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Cybertron eleste után Űrdongó menekülni kényszerül. A csatában megsérült robot egy kaliforniai kisváros roncstelepén rejtőzik el, Volkswagen Beetle-nek álcázva magát. Itt talál rá a tini Charlie Watson, aki a felnőttkor küszöbén a helyét keresi a világban. A lány hamarosan rájön, hogy az autó nem egy közönséges VW Bogár. Közben Álcák vadásznak a túlélő Autobotokra egy titkos ügynökség segítségével, amelyet Burns ügynök vezet. Charlie és az Űrdongó rájön, hogy a világ nagy veszélyben van.

Dumbó

HBO - február 1., 18.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Meglepetést hoz a gólya Jumbó asszonyságnak, a cirkuszi elefántnak. A kis jövevény azonban más mint a többi elefánt, lévén hatalmasak a fülei. Emiatt azután mindenki csúfolja. A kis Dumbó persze nehezen viseli ezt a helyzetet, szerencsére azonban akad egy barátja is, Timothy, a kedves kisegér. A kis cincogi segíteni akar a barátján, és kitalálja, hogy a hatalmas lapátfüleivel Dumbó repülni fog, és mindenkit elkápráztat majd a cirkuszban. A terv megvalósítása azonban komoly akadályokba ütközik.

Los Angeles-i tündérmese

Cool - február 1., 18.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Még hogy Hamupipőke csak a mesében létezik? Cseréljük az üvegcipőt mobiltelefonra, a tökhintót sportkocsira, a mesebeli királyságot pedig Los Angeles külvárosára, és kiderül, hogy a hol volt, hol nem volt most épp itt van. Amikor nem a gonosz mostoháját és mostohanővéreit kell elviselnie, akkor Sam egy étteremben takarít. Álmaiban a szép, szőke herceget várja, aki persze ott van az orra előtt. Vajon sikerül a modern Hamupipőkének észrevennie álmai lovagját és összeszednie a bátorságát?

Gru

TV2 - február 1., 19.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem illik az idilli kertvárosi képbe a fekete ház a kiszáradt kertjével. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik ugyanis a velejéig gonosz Gru, aki zsugor- és fagyasztósugara, valamint különféle légi és szárazföldi harceszközei révén mindenkit elsöpör az útjából, aki keresztezi terveit. Gru legújabb terve pedig az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik, nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Senki, hacsak a három árva kislány nem. Margo, Edith és Agnes ugyanis talán még Gru szívét is meglágyítja.

A Jetson család

Minimax - február 1., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor George Jetson-t előléptetik, a családjával együtt kiköltözik egy űrbázisra. Vele megy Jane, Judy, Elroy, Rosie a robot és Astro, a család kutyája. Rövidesen azonban rá kell jönniük, hogy George vállalata lerombolja a földalatti kis lények otthonát. Családja segítségével George-nak sikerül kidolgoznia egy békés megoldást, amely a kis lények, a környezet és a gyár szempontjából egyaránt fenomenális ötletnek bizonyul.