Családi filmek szombatra

Szombaton egy nagydumás nyuszi, egy lökött dzsinn és egy főnökösködő kisöcsi vár benneteket, de egy klasszikus bogaras mesét és egy igazi képregényhőst is láthattok akcióban.

Egy bogár élete

HBO - február 22., 07.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kis szigeten élő hangyák életét két dolog is erősen megkeseríti: a falánk sáskák állandóan megdézsmálják kínnal-keservvel összegyűjtött elemózsiájukat, ráadásul ott van púpnak a hátukon Fürge, a zseniálisan kétbalkezes feltaláló, aki még a sáskajárásnál is veszedelmesebb. Az egész boly számára nagy megkönnyebbülés, amikor Fürge nekivág a nagyvilágnak, hogy segítséget hozzon a sáskák ellen. Arra azonban nem számítanak, hogy Fürge vissza is tér, ráadásul egy halom nála is hóbortosabb cirkuszi bogár élén.


Aladdin

HBO - február 22., 12.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Aladdin, a kis tolvaj megmenti a köznép közé álruhában kiosonó Jázmin hercegnőt, akiről azt hiszi, hogy annak szolgálólánya. Jázmin visszatér a palotába, de a karperecét ellopja Aladdin majma. A fiú belopódzik a palotába, és visszaadja az ékszert, ám elfogják a szultán gonosz tanácsadójának emberei. Jafar megparancsolja, hozzon el neki egy lámpást. Amikor Aladdin megszerzi, meglepetésére a lámpásból egy dzsinn bújik elő, aki teljesíti három kívánságát.


Nyúl Péter

Film Now - február 22., 12.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot. Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak a nappaliban. A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak...

 

Lucky Luke - Irány a vadnyugat

Filmbox Premium - február 22., 12.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

New York, 1855. A bíróság immár ikszedik perükre idézi be a Daltonokat. De a négy borzadalom megszökik és gondosan kirabolja a város összes bankját. Az őrült üldözés folyamán csak Joe Daltonnak marad ideje, hogy elrejtse a dugipénzt, még mielőtt Lucky Luke megérkezne. Mindezt egy bevándorló csoport szekerében kivitelezi.


Bolondos dallamok - Újra bevetésen

Film+ - február 22., 16.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tapsi Hapsi és Dodó Kacsa, a Warner Brothers két sztárja ismét összezördül. Dodó ugyanis torkig van a másodhegedűs szerepével Tapsi oldalán, ezért úgy határoz, hogy örökre búcsút vesz a Stúdiótól. Ehhez Kate Houghton, a Komédiaügyi alelnök is hozzájárul, aki felbontja Dodó szerződését, és utasítja DJ Drake-et, a WB biztonsági őrét és reménybeli kaszkadőrét, hogy penderítse ki Dodót a Stúdió területéről. Azonban DJ szörnyű hírt kap, így a lökött duó összeáll, hogy megakadályozzanak egy világméretű katasztrófát.


Bébi úr

SuperTV2 - február 22., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája, el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt.