Családi filmek szombatra

Szombaton összefuthattok egy konyhatündér rágcsálóval, egy kisebb rosszcsont és egy sokkal nagyobb, de hasonló kvalitásokkal rendelkező ebbel, egy nagyon apró, de nagyon kék társasággal és egy lökött hóemberrel, akinek be nem áll a szája.

Jégvarázs

HBO - március 7., 8.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják a lány testvérét, Elsát. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.


Harmadik Shrek

Film Now - március 7., 8.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem mindenki akar király lenni - és ez különösen igaz behemót, mocsárbűzös ogrénkra. Amikor Shrek feleségül vette Fionát, eszébe sem jutott, hogy egyszer Túl az Óperencián trónjára akarják majd ültetni. Ám apósa, az öreg Harold király váratlanul megbetegszik és Shreket tekinti a trón várományosának. A birodalom húzódozó jövendő királya vagy talál maga helyett valaki mást a munkára, vagy élete hátralévő részét uralkodással kell töltenie. Mintha ez még nem volna elég, Fiona hercegnő is tartogat egy kis meglepetést Shrek számára...


A mogyoró-meló 2.

Moziverzum - március 7., 11.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Grimbusz és barátai, Haver, Andie és Bizsu élnek, boldogan élnek a mogyiboltban. Ám az idilli állapotnak egyszeriben vége szakad, amikor imádott éléskamrájuk felrobban. Fedél nélkül maradni még egy mókusnak is kemény dió, szerencsére azonban az árnyas Szabadság parkban menedékre találnak. Egy ideig.. ugyanis a város pénzéhes polgármestere a nagy profit reményében vidámparkot készül építeni, éppen ott, ahol Grimbuszék élnek. A rágcsálóbagázsnak nincs más választása, mint összefogni a park többi állatával, és szembeszállni a gonosz tisztségviselővel.


Marmaduke - A kutyakomédia

Film+ - március 7., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kansasi Phil Winslow és családja életét alaposan felforgatja Marmaduke, a nagyra nőtt, ám igencsak játékos dán dog. Marmaduke káoszt okoz, ahol csak megfordul. Amikor Phil új állást kap, a család Kaliforniába költözik. A helyzet persze itt sem lesz jobb, sőt! Marmaduke szokás szerint rengeteg zűrt csinál, ám a szomszédban lakó afgán agár "hölgy", Jezebel kedvéért akár hajlandó lenne megváltozni is...


Patrick - Ebbel szebb az élet

RTL II - március 7., 14.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sarah (Beattie Edmondson) meglehetősen maga alatt van, miután otthagyta a szerelme. Az utolsó dolog, amire vágyik, hogy valakit a nyakába varrjanak, aki nyáladzik, horkol és széttúrja a konyhai szemetest, valahányszor enni támad kedve. De tetszik vagy sem, nagymamája a halála előtt ráhagyta imádott mopszliját, a végletekig elkényeztetett Patricket, aki Sarah minden eddigi pasiján túltesz, ami a rendetlenséget illeti. A négylábú veszedelem totális káoszba taszítja a lány életét, aki sehogy sem érti, miért tette ezt vele a mami.


L'ecsó

VIASAT3 - március 7., 15.50
Korhatár nélkül megtekinthető.

Remy, a patkány kölyökkora óta annak jegyében élt, hogy felnőve majd séfként dolgozhat az egyik párizsi étteremben. Hiszen a konyhai példaképe, Auguste Gusteau is megmondta, hogy "mindenki főzhet". A gyakorlat azonban mást mond. Remy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen veszélyt jelent egy magafajtának, ha felfedezik a konyhában. Amikor úgy tűnik, hogy álma végképp szertefoszlik, onnan kap segítséget, ahonnan a legkevésbé sem várná: egy kétlábútól. Igaz barátra talál Linguiniban, az étterem szégyenlős, kirúgás szélén álló szemetes fiújában.


Hupikék törpikék - Az elveszett falu

SuperTV2 - március 7., 17.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik - és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló. Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek... és alig tudnak kikászálódni a csávából.