Családi filmek szombatra

A jelen helyzet odáig kulminálódott, hogy még ha lenne nyitva hely sem ajánlhatnánk jó szívvel, hogy lépjetek ki bárhova is a négy fal közül, szóval élvezzétek otthonról, amit lehet! A tévé remek opció, szombatra válogattunk nektek dagi kung-fu hőst, egy rémesen peches családot, egy dalos kedvű sellőt, és még az örök kedvenc motkány is visszatér.

Kung Fu Panda

Mozi+ - március 21., 7.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung-fu rajongó, ami nem éppen előny, ha az ember - vagyis panda - a családi büfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung-fu világába, és együtt gyakorolhat a bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel, azaz Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal, gurujuk, Shifu mester vezetésével. A veszély már közeleg egy bosszúszomjas hóleopárd formájában, és Po teljes szívével - és terjedelmével - a feladat megoldásán fáradozik, végül pedig rájön, hogy leggyengébb pontjai valójában a legnagyobb erényei.


Madagaszkár

Film Now - március 21., 8.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alex, az oroszlán a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New York-i Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Marty kíváncsi és nekiindul a nagyvilágnak, a többiek pedig igyekeznek visszahozni őt a bázisra, mielőtt baj lenne, azonban egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést.


Egy igazán csodás nap

HBO 2 - március 21., 11.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Úgy látszik, nem kell ahhoz Jack Bauernek születnie az ember gyermekének, hogy egy igazán pocsék napja legyen. A 12 éves Alex úgy érzi, mintha minden nap ballábbal kelt volna fel. A családja pedig meg van győződve róla - mivel nekik még soha nem volt rossz napjuk -, hogy Alex-szel van a bibi. Amikor Alex tudomására jut a születésnapi bulija előtt egy nappal, hogy a suliban egy másik srác szintén pont ugyanakkor tart partit, amelyre mindenki elígérkezett, kétségbeesésében azt kívánja: a családjának is legyen egy rossz napja...


Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak

Moziverzum - március 21., 11.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tizenkét éves Percy Jackson vásott kölyök, az iskolák réme. Egy furcsa idegen rábeszéli az anyját, hogy küldje a fiút egy speciális nyári táborba. Valójában ez nem más, mint a félistenek titkos központja, itt képezik ki a görög istenek halandókkal nemzett, különleges képességekkel megáldott gyermekeit. Percy itt tudja meg, hogy a tenger istenének, Poszeidónnak az eltitkolt fia. A srác persze belekeveredik az istenek háborújába, és rá vár a feladat, hogy visszaszerezze a főisten, Zeusz ellopott villámját, amelyet Hadész, az alvilág ura rejteget.


Híd Terabithia földjére

Paramount Channel - március 21., 14.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sajátos körülmények között ismerkedik meg egymással Jess és Leslie. A két magányos, kirekesztett gyerek összebarátkozik. Leslie állandóan varázslatos történeteket sző, Jess pedig tehetséges rajzoló. A kislány feltárja előtte a fantáziavilágát és ketten együtt létrehozzák Terabithia titokzatos birodalmát, amely a közeli erdőben csordogáló patak fölötti kötélen átlendülve érhető el. Eme varázslatos helyen ők az uralkodók és nekik kell szembeszállniuk a birodalmukat veszélyeztető Sötét Úrral és seregeivel, míg a való világban az iskolai bajkeverők ellen veszik föl a küzdelmet.


Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens

SuperTV2 - március 21., 15.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az idő a jégkorszakban sem áll meg: minden változik, és mindig jöhet néhány vad meglepetés. A táplálkozási láncra fittyet hányó három jó barát, Manny, Diego és Sid (a mammut, a kardfogú tigris és a lajhár) újból kénytelenek vándorútra indulni, amikor egy óriási földmozgás leszakít a kontinensről egy szigetet, és elválasztja őket a hordától. Jobb híján egy úszó jéghegyre költöznek, és új, hófehér hajójukon igyekeznek partra vergődni. A trió a nyílt tengeren sem hazudtolja meg magát: a jég hátán is túlélnek, fura tengeri lények, új földrészek és őskalózok között vágják keresztül magukat, s közben egy percre sem veszítik el a humorérzéküket.


A kis hableány - A kezdet kezdete

HBO - március 21., 18.40
Korhatár nélkül megtekinthető.

Walt Disney egyik legnépszerűbb, legbájosabb hőse Ariel. Most végre megtudhatod, hogyan kezdődött a kis hableány története! Hosszú-hosszú évekkel azelőtt, hogy Ariel találkozott a herceggel, és kisétált vele a partra, a víz alatti királyságban be volt tiltva a zene. Ariel viszont nem tud élni a dallamok dagálya nélkül: így aztán döntenie kell a szenvedély és a családi kötelesség között. Barátai és hat bohókás nővére segítségével remélhetőleg sikerül visszacsennie a muzsikát az óceán fenekére.