Családi filmek szombatra

Itt a szombat, egy újabb remek lehetőség a pizsis kanapépartyhoz. Használjátok ki az alkalmat, és nézzétek meg Zsebibaba tavaszolós kalandjait, lessetek el pár jó tánclépést a pingvinek Fred Astaire-jétől, és kukkantsatok be a központi idegrendszer lakóinak korántsem problémamentes mindennapjaiba.

Micimackó: Tavaszolás Zsebibabával

Paramount Channel - április 11., 12.30
Korhatár nélkül megtekinthető.

Kitavaszodott a Százholdas Pagonyban, és a hosszú tél után kicsattanó örömmel ugrándozik a zöldellő mezőn Zsebibaba. Élvezi a meleget, hallgatja a madárdalt, ugrál és bugrál, legszívesebben magához ölelné az összes barátját, hogy vele együtt ünnepeljék a tavasz beköszöntét. És Zsebibaba meg is teszi. Sorra felkeresi a pagony lakóit, hogy együtt kürtöljék világgá, milyen jó, ha itt a tavasz. Nyuszi azonban nem akar ünnepelni, hiszen számára a tavasz nem a hancúrozást jelenti, hanem a tavaszi nagytakarítást! Nekilát hát kicsinosítani üregét és hallani sem akar arról, hogy léháskodással töltse ezt a szép napot. Zsebibaba azonban ezt nem hagyja ennyiben.


Táncoló talpak 2.

Film+ - április 11., 14.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A többi pingvinnel ellentétbe Topi nem a hangjáról, hanem a tánctudásáról ismert. Immár ő is családot alapított a tüneményes Glóriával, és a fiacskáját próbálja táncolni tanítani. Eriknek azonban állandóan összeakad a lába, el is bujdosik szégyenében a jégvilágba. Útja során találkozik Óriás Svennel, a repülő pingvinnel, aki annyira elbűvöli, hogy Erik rögvest szárnyalni szeretne. Ám erre nincs idő, katasztrófa fenyegeti az Antarktisz népét. Miközben Topi a fiát segíti, összefogja a sarkvidék lakóit, hogy megmentse őket a pusztulástól...

 

Dr. Dolittle

TV2 - április 11., 14.30
Korhatár nélkül megtekinthető.

A sikeres Dr. Dolittle egy nap döbbenten veszi észre, hogy gyermekkori adottsága hirtelen visszatért: ért az állatok nyelvén. Kezdetben határozottan bosszantja az ügy, hiszen fontos ember: egy négytagú család feje, köztiszteletben álló orvos, aki most készül élete legnagyobb üzletét megkötni. És egyébként is, rendkívül kínos állatokkal diskurálni. Dr. Dolittle élete ettől kezdve örökre megváltozik. A kissé túlzottan öntudatos kutya és az arcátlanul pimasz tengerimalac személyében állandó, s igen beszédes társaságot kap, akik egy egész állatseregletet hoznak a nyakára...


Dóra és az elveszett Aranyváros

HBO - április 11., 16.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dóra a dzsungelben nőtt fel, de a legveszélyesebb kalandra, arra, hogy mi vár rá a középiskolában, senki sem készítette fel. Amikor azonban a szülei a legendás elveszett aranyváros kutatása közben titokzatos körülmények között eltűnnek a dél-amerikai dzsungelben, Dóra nem habozik. A kis csapata - Csizi, a majom, Diego, a rejtélyes dzsungellakó és néhány szedett-vedett tini - élén elindul, hogy megmentse a szüleit, és megfejtse az inka civilizáció ősi, megoldatlan rejtélyét.


101 kiskutya

Sony Movie Channel - április 11., 17.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roger és Anita a parkban ismerkednek össze kutyáiknak köszönhetően. Szerelem első látásra, akárcsak a két dalmata között, akik hamarosan 101 pöttyös kiskutyával állítanak haza. Az idillnek azonban hamar vége szakad, a velejéig gonosz Szörnyella De Frász szemet vet a jószágokra, és elrabolja a kiskutyákat, hogy újabb szőrmebundát varrathasson magának... De nyugi, azért ehhez lesz pár keresetlen "szava" a szülőknek is.


Agymanók

HBO - április 11., 18.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tinédzserkor gyakran döcögős és akadályokkal teli. Nincs ez másként a fiatal lány, Riley esetében sem, akinek csendes, kertvárosi élete a feje tetejére áll, amikor édesapja a nyüzsgő San Franciscóban kap munkát. Mint mindannyiunkat, Riley-t is az érzelmei vezérlik - ők Derű, Bánat, Harag, Majré és Undor. Az érzelmek a Riley agyában található Központban laknak és azon dolgoznak, hogy a lányt átvezessék a mindennapok kihívásain. Ahogy Riley az érzelmeivel küzdve próbálja megszokni San Franciscót, a Központban kitör a káosz.