Családi filmek szombatra

Ma lazítsatok a világ legmenőbb kisrókájával, mitikus szárnyasokkal vagy elátkozott hercegnőkkel, és ne hagyjátok ki az erdei állatok kontra elkényeztetett házi kedvencek kacagtató küzdelmét sem.

Dóra és az elveszett Aranyváros

HBO 2 - június 27., 7.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dóra a dzsungelben nőtt fel, de a legveszélyesebb kalandra, arra, hogy mi vár rá a középiskolában, senki sem készítette fel. Amikor azonban a szülei a legendás elveszett aranyváros kutatása közben titokzatos körülmények között eltűnnek a dél-amerikai dzsungelben, Dóra nem habozik. A kis csapata - Csizi, a majom, Diego, a rejtélyes dzsungellakó és néhány szedett-vedett tini - élén elindul, hogy megmentse a szüleit, és megfejtse az inka civilizáció ősi, megoldatlan rejtélyét.


Elátkozott Ella

Film Now - június 27., 8.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Születése napján alaposan kitol a Tündérkirálynő Ellával. Csupa szívjóságból elvarázsolja, s míg él engedelmeskednie kell minden parancsnak. 18 évvel később, miután mostohatestvérei annyiszor kihasználták és bajba sodorták, ráadásul lejáratták a jóképű herceg előtt, úgy dönt, felkeresi Lucindát, hogy visszaadja neki kéretlen ajándékát. Az egyszerű kirándulás hamarosan kalandos utazássá válik, tele ogrékkal, szőke óriásokkal, és a gonosz királlyal, Edgarral.


Nagyon vadon 2.

Mozi+ - június 27., 10.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután tetőtől patáig belezúgott Giselle-be, Elliot épp arra készül, hogy oltár elé vezesse a csinos gidát, de néhány elkényeztetett öleb keresztül húzza a tervüket azzal, hogy elrabolják Mr. Weenie-t. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy és a többi erdei állat felkerekednek hát, hogy kiszabadítsák kertvárosi börtönéből hurkaszabású barátjukat, ám hamarosan ellenséges területen találják magukat: a házi kedvencek birodalmában. Fifi, a puccos pudli által vezetett szobatiszták brigádjának ugyanis esze ágában sincs harc nélkül lemondani Mr. Weenie-ről.


Vuk

DUNA Televízió - június 27., 15.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A rókacsaládban "gyermekáldás" van. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére ügyes, bátor rókává fejlődik. Okosságát bizonyítja akkor is, amikor a rókalányt kiszabadítja a vadász fogságából. Egy hajtóvadászat során Karak feláldozza életét a fiatalok megmentéséért. Vuk és Iny családot alapítanak, majd sok borsot törnek a vadász és kutyái orra alá.


Trükkös Tomi visszatér

Filmbox - június 27., 15.35
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Folytatódik a trükkös Tomi bélyegutazása, kalandokban bővelkedőn. Az első részben a québeci iskola tanulói között elszánt versengés dúlt a legértékesebb bélyeggyűjteményért. Tominak most mindent be kell vetnie, hogy találkozhasson végre azzal az emberrel, aki feltalálta a bélyegvándorlást. Charles azonban 1930 óta egy bélyegben raboskodik. Ha Tomi és barátai használnák a régi trükköt, miszerint, ha egy bélyegbe zárt embert újra postára adnának, s megérkezik a borítékon szereplő címre, akkor rögtön szabaddá is válhat...


Az őrzők legendája

Film+ - június 27., 17.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Soren, az ifjú bagoly az apja meséin nőtt fel. Ezek a mesék a nagy fa, a Ga-Húl őrzőiről szólnak, azokról a bátor, mitikus szárnyasokról, akik az egyszerű bagolynépet védik a gonosz Tisztáktól. Miközben Soren szeretne az ősök nyomába lépni, a testvére, Tukk kigúnyolja ezért. Egyik nap a két bagolycsemetét elrabolja a lázadó bagolycsapat. Sorennek néhány társával együtt sikerül megszöknie. A barátaival együtt elindulnak megkeresni a nagy fát és az őrzőket. Az egyetlen reményük, hogy segítségükkel legyőzhetik az ellenséget.


Playmobil: A Film

HBO - június 27., 18.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mikor Marla öccse, a szeleburdi Charlie az emberek világából hirtelen átkerül a PLAYMOBIL® varázslatos világába, a kötelességtudó Marla utánaered, hogy hazahozza. Játékfigurává válni már önmagában is nagy kaland, de még inkább az egy olyan helyen, ahol minden sarkon újabb ismeretlen világ vár ránk. Szerencsére a lány gyorsan új barátokra tesz szert a nagydumás kamionsofőr Del, a jóképű titkosügynök, Rex Dasher, valamint egy melegszívű robot és egy különc tündérkeresztanya személyében, akik segítenek neki eligazodni a játék útvesztőjében. A különleges kalandokon keresztül Marla és Charlie is megtanulják, hogy mindegy, hogyan alakul az élet, ha eléggé hiszel magadban, bármit elérhetsz!