Családi filmek szombatra

A márciusi tél utózöngéjeként a múlt heti első rész után megnézhetjük a Reszkessetek, betörők! 2-t, de egyebekben is a folytatások napja lesz ez a szombat: jön a Kung Fu Panda 2., a Garfield 2. és a Toy Story 4. is!

Kung Fu Panda 2.

FilmNow – március 27., 8.55
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Po pandának teljesült az álma, Sárkányharcos lett belőle. Így már az ő feladata a Béke Völgyének védelmezése, melyben barátai, az Őrjöngő Ötös néven ismert Tigris, Daru, Sáska, Vipera és Majom segítenek. Ám Po élete veszélybe kerül, amikor új, félelmetes gonosztevő bukkan fel a színen: Shen nagyúr, az albínó páva nemcsak gonosz, de képzett harcos is egyben, és a farkasai mellett egy különleges fegyverrel is rendelkezik, mellyel meg akarja hódítani egész Kínát. Miközben Po és barátai felveszik a harcot ellene, a panda arra is választ keres, ki az igazi apja.

Garfield 2.

Mozi+ – március 27., 9.40
Korhatár nélkül megtekinthető.

Garfield gazdája, Jon Londonba utazik, hogy megkérje barátnője, az állatorvos Liz kezét. A lasagnezabáló cicó persze nem hagyja annyiban a dolgot, és utánamegy. Garfield így találkozik a Herceggel, egy királyi származású macskával, aki éppen akkor örökölt egy kastélyt. Sőt, nemcsak találkozik, de helyet is cserélnek, ezért a hatalmas birtok hősünk otthona lesz. A világ leglustább macskája királyi ellátásban részesül, komornyikja lesz, és egész állatkertnyi négylábú a szolgája és híve. Lord Dargis azonban rossz szemmel nézi mindezt. Mivel ő a következő az öröklési sorban, el akarja tüntetni a(z ál)Herceget...

Macskafogó

Mozi+ – március 27., 11.20
Korhatár nélkül megtekinthető.

Az egerek sorsa megpecsételődött. Az X bolygón a vérszomjas macskák semmibe veszik a jogot, és az egértársadalom felszámolására törekednek. De felcsillan egy reménysugár: az egerek főtudósa kitalálja a megoldást. A titkosszolgálat ezért azonnal aktiválja legjobb ügynökét, Grabowskit, hogy még időben célba jusson a tervrajz...

Hannah Montana: A film

Sony Max – március 27., 13.55
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Miley Stewart, azaz Hannah Montana teljes erővel küzd, hogy összeegyeztesse titkos popsztáréletét a magánéletével, ami igen nehéz, mikor karrierje és népszerűsége már az egekben szárnyal. Amikor úgy tűnik, a popsztárélet teljesen átveszi az irányítást magánélete felett, édesapja hazahozza a tinilányt szülővárosába, Crowley Cornersbe, hogy új életet kezdjen, amelyben a vidámság, a nevetés és a romantika áll a középpontban. Egy olyan mesés időszak következik, amit korábban még Hannah Montana sem tudott elképzelni.

Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban

Moziverzum – március 27., 15.50
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A világ legtalálékonyabb és legrosszabb kissráca ismét bajba keveredik. Ezúttal a repülőtéren vész el, és míg szülei egy másik városban keresik, ő alaposan kiélvezi New York örömeit. A mulatság természetesen akkor válik teljessé, amikor Kevin újra összefut a négybalkezes párossal, a Vizes Bandával. A két peches betörő nem adja fel könnyen. Újból összemérik erejüket ősellenségükkel, és persze ismét gyengébbnek bizonyulnak. Indul a macska-egér harc, a Plaza Hotel elegáns termei romokban hevernek és teljes a káosz. Kellemes ünnepeket, betörők!

Toy Story 4.

Cool – március 27., 18.00
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta: első számú feladata vigyázni a gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie szert tesz egy vonakodó új játékra, egy régi és új barátok oldalán átélt nagy kaland rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a világ egy játék számára.

Monte Cristo grófja

DUNA Televízió – március 27., 19.40
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Edmond Dantest, a szép jövő előtt álló fiatal tengerészt mindenki őszinte és becsületes embernek ismeri. Két szerelme van: a tenger és a gyönyörű Mercedes, akivel már a házasságot tervezgetik. A terveket azonban váratlanul beárnyékolja egy árulás, ami nemcsak menyasszonyától fosztja meg a fiatalembert, hanem szabadságától is. Legjobb barátja, Fernand annyira féltékeny rá sikerei, de leginkább Mercedes miatt, hogy titokban feljelenti. S ami még tragikusabb, a törvény sem védi meg az ártatlan férfit – elítélik, és If várának hírhedt börtönébe zárják. Egyik rabtársa, Faria abbé, az idős tudós nemcsak atyai barátja, hanem tanítója is lesz a hosszú évek alatt. Miután a főhősnek csodával határos módon sikerül megszöknie, immár nem Edmond Dantes lép a világ elé, hanem egy rejtélyes és dúsgazdag különc, aki Monte Cristo grófjának nevezi magát. Elvegyül az előkelő francia társaságban, s megkezdi terve végrehajtását, melynek egyetlen célja: bosszút állni azokon, akik tönkretették az életét.