Családi filmek szombatra

Ha otthon maradunk, olyan csodás lényekkel tölthetjük a szombatot, mint egy repülő kiselefánt, egy barátságos óriásgorilla, egy csillagkutya vagy egy huncut, göndör kislány.

Huncutka

Film+ – június 26., 10.10
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Huncutka (Alisan Porter), az árva kislány és Bill Dancer (James Belushi) munka és hajlék nélkül járják az utcákat. Egy vacsoraszerzés ürügyén megismerkednek Greyjel, a gazdag ügyvédnővel (Kelly Lynch), akit rabul ejt a bájos fürtöske és torzonborz testőre. Ám Grey féltékeny barátja azonnal tárcsázza a gyámhatóság számát, s úgy tűnik, sikerül Billt börtönbe, Huncutkát pedig az árvaházba juttatnia. Nem számol azonban a Huncutkáékhoz ragaszkodó barátnőjével…

Joe, az óriásgorilla

Paramount Network – június 26., 10.25
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Greg O’Hara zoológus és kalandor (Bill Paxton) egyik közép-afrikai útja során fantasztikus felfedezést tesz. Egy bennszülött mítoszt követve rálel egy 5 méteres gorilla búvóhelyére. A veszélyes óriás egy fiatal nő (Charlize Theron) társaságában él a dzsungel mélyén. Greg nagy nehezen meggyőzi Jillt, hogy különleges barátja csak akkor maradhat életben, ha egy amerikai rezervátumba szállítják. Az orvvadászok azonban csak az alkalomra várnak, hiszen bármit megtennének, hogy elrabolhassák Joe-t.

A leleményes Hugo

Film Now – június 26., 13.05
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Órás apja halála után iszákos nagybátyja veszi magához a kis Hugót. A nagybácsi eltűnését követően az árva fiú titokban javítgatni kezdi a pályaudvar óráit, vigyázva arra, nehogy elcsípjék. A főinspektor ugyanis lelencházba dugja a lézengő gyerekeket. Szabadidejében Hugo egyetlen örökségét, a különös gépembert próbálja működésbe hozni, mivel meggyőződése, hogy az apja üzenetét hordozza. Amikor alkatrészt lop hozzá a pályaudvar játékboltjából, a tulaj lefüleli a fiút. Az árus lányának, Isabelle-nek azonban megesik rajta a szíve, és elhatározza, hogy segít neki...

Stitch – A csillagkutya legújabb kalandjai

RTL Klub – június 26., 14.20
Korhatár nélkül megtekinthető.

A Lilo és Stitch – A csillagkutya kedves hőseinek története ott folytatódik, ahol az első rész befejeződött: Stitch, a barátságos kutyusnak tűnő, valójában vérengző földönkívüli kísérleti lény a Földön maradhat kis barátjával, Lilóval, és ahelyett, hogy alkotója eredeti tervének megfelelően tömegpusztító szuperfegyverként funkcionálna, Elvis-dalokat dúdol és hullámlovagol az idilli hawaii napsütésben. Köztudott, hogy Stitch valódi neve a 626-os számú kísérleti lény. Felmerül tehát a kérdés, hogy merre található az első 625 darab teremtmény. A válasz hátborzongató: mindegyik a Föld felé tart! Úgy tűnik, Hawaii mesés szigete hamarosan félelmetes földönkívüli lények űrkikötőjévé változik. Talán csak egyvalaki állhat az invázió útjába: Stitch, a csillagkutya!

A vízimanó és Karolinka

m2 – június 26., 14.45
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Jonás, a vízimanófiú egy nap beleszeret a molnár lányába, Karolinkába és úgy dönt, hogy a vízi létet maga mögött hagyva az emberek között fog élni. Szintén vízimanó apja ezt nem nézi jó szemmel, de ami a legfontosabb: Jonásnak az emberek körében is ellensége akad Libor személyében, aki szintén Karolinka kegyeire áhítozik. A falut és a molnárt mindenféle balszerencse éri, amit Libor úgy állít be, mintha Jonás műve volna, ám Karolinka elhatározza, hogy igaz szerelmével bebizonyítja, ki az igazi bűnös.

A kétfejű sárkány titka

m2 – június 26., 18.05
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

A kétfejű sárkány titka a látványos élőszereplős megoldásokat a bábanimációval vegyítő mesefilm, amelynek cselekménye szerint a Sárkány Királyságban békésen és boldogan éldegél az egykori Király és Királyné. Náluk nyaralnak az erdő szélén, a Nefelejcs mező közelében az unokáik, akik egy szép nyári estén a kétfejű sárkánynál, Kormosnál alszanak. Elalvás előtt a kétfejű sárkány mesét olvas nekik, melyből sok érdekességet tudnak meg a királyság történetéről.

Dumbó

RTL Klub – június 26., 20.00
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Max Medici cirkuszigazgató a korábbi csillag, Holt Farrier és gyermekei segítségét veszi igénybe egy újszülött elefánt gondozásához, akit túlméretezett fülei nevetség tárgyává tesznek az egyébként is küszködő cirkuszban. Ám amikor felfedezik, hogy Dumbó képes repülni, a cirkusz élete hihetetlen fordulatot vesz, magára irányítva az elszánt üzletember, V.A. Vandevere figyelmét is, aki varázslatos vastagbőrűeket gyűjt új, eddig sosem látott show műsorához. Dumbó így új magasságokban szárnyalhat a bűbájos és lélegzetelállító légtornász, Colette Marchant oldalán, mígnem Holt megtudja, hogy a csillámporos külső mögött Dumbó új otthona sötét titkokat őriz.