Családi filmek szombatra

A hétvége lusta nyugalmát bolondítsátok meg egy csipetnyi izgalommal; pörgős road movie, kalandos küldetés és adrenalintól sem mentes akció is szerepel a napi kínálatban, válogassatok kedvetekre!

Dzsungel-mentőakció

Film+ - február 26., 10.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a hatalmas tigris és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, a koala, aki a legveszedelmesebb ellenfelük, s akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt...


Szenilla nyomában

HBO - február 26., 12.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szenilla balesetet szenved, melynek nyomán felsejlik benne egy gyermekkori emlékkép a családjáról. Mindez arra ösztönzi, hogy útra keljen a Nagy Korallzátonytól, megkeresni a szüleit. A nagy kalandban persze útitársa is akad a, a két bohóchal, Pizsi és Némó. Útjuk során különös figurák sorával találkoznak, például Hankkel, az akváriumról álmodozó polippal, egy rövidlátó cápával, egy a tájékozódási képességét elveszített delfinnel, és három bugyuta fókával.


Klasszikus mesék - Hamupipőke

m2 / Petőfi TV - február 26., 14.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Marie, a jómódú kereskedő lánya elveszti az édesanyját. Nem sokkal később édesapja új asszonyt hoz a házhoz, akinek van egy saját lánya is. Marie hamarosan a konyhában találja magát, ő lesz a család cselédje, míg mostohatestvére szebbnél szebb ruhában páváskodik. Szegény lányt mindenki csak Hamupipőkének hívja...


Alvin és a mókusok

Film+ - február 26., 14.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore fenyőfáját. A mókusok hamarosan a Los Angeles-i lemezkiadó cég előcsarnokában kötnek ki, éppen akkor, amikor kirúgják Dave-et. A bánatos dalszerző magához veszi a fa alatt lévői kosarat, benne az éhes mókusokkal, a három jómadár így Dave lakásába kerül, és nemcsak a pecót, de gazdája életét is teljesen felforgatják.


Csocsó-sztori

m2 / Petőfi TV - február 26., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amadeo egy kicsiny faluban él, napjait gyerekkora óta a helyi társadalmi élet központjában, egy kis vendéglőben tölti, ahol féltve dédelgetett csocsó-asztalán való játék, és titkos szerelme, Lara utáni vágyakozás teszi ki a mindennapjait. Megszokott kis élete hirtelen darabokra hullik, mikor a falubéli Ász, mint a világ legjobb labdarúgója visszatér, hogy egy gyermekkori csocsóvereségért elégtételt vegyen, nem csak Amadeón, hanem az egész falucskán...


Csodapark

Paramount Network - február 26., 19.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

June, a gazdag fantáziájú kislány hihetetlen felfedezést tesz: álmai vidámparkja életre kelt, a világ legelképesztőbb játékaival, melyeket muris állatok működtetnek. De mikor baj történik, June barátaival, a különleges állatcsapattal egy felejthetetlen utazást tesz, hogy megmentsék a parkot.


Vad galamb

Minimax - február 26., 20.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Virgonc néhány félresikerült cimborájával együtt csatlakozik a nagyon előkelő Királyi Postagalamb Szolgálathoz. Hátrányos helyzete, vagyis apró termete dacára éppen ott győzedelmeskedik, ahol jóval képzettebb kollégái kudarcot vallanak.