Családi filmek szombatra

Nem csoda, ha a fellegekben jártok, ez a hétvége abszolút a tiétek. Szerencsés esetben a mai nap nem a tévézésről fog szólni, mert azon a fertályon kevésbé szívderítő a helyzet, de azért persze, hogy szedtünk listát mára is.

Vízibomba a kövér kandúrhoz

Filmbox Family - május 28., 9.05
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Marta és Linda szülei távol dolgoznak, így a két kislányt a nagynéni gondjaira bízzák. A vaskalapos elvekkel rendelkező magányos nagynéni és a gyerekek nehezen találják meg a közös hangot. A sok kínos félreértés után aztán mégis fordul a kocka, hiszen a két őszinte kislány sutaságában is kedves közeledésének nehéz lenne ellenállni.


A fantasztikus Róka úr

Film+ - május 28., 9.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Róka úr valaha a legjobb ravaszdi volt a környéken, egy ideje azonban csendes és biztonságos családi életet él. Élvezi a vidéket, a nagy házat és a kölyöknevelést, ám amikor egy nap lehetőség nyílik az utolsó nagy kalandra, azaz a nagy baromfi-rablásra, a tisztes családapából előtör a régi szenvedély.


Astro Boy

Paramount Network - május 28., 9.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Astro boy egy fiatal robotfiú, akit egy ragyogó tudós, bizonyos Tenma alkotott meg és keltett életre. A fiatal robotfiú felfedezőútra indul, hogy megismerje és elfogadtassa magát a világgal, valamint megtalálja helyét az igazi emberek között.


Mancs

Moziverzum - május 28., 12.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A sztori szerint Fehér Zoltán egykor sikeres kutyaidomár volt, ma azonban villamosszerelő. Egy nap egy haláleset miatt váratlanul egy rosszcsont kutyakölyök gazdájává válik, akiből aztán igazi mentőkutyát farag. Zoli ezután egy villamosszerelő barátjával és egy orvos ismerősével mentőcsapatot hoz létre, és Mancs, a kutya segítségével számos ember életét mentik meg. A film tiszteletadás a világ összes mentőkutyája előtt.


Elvitte a víz

Paramount Network - május 28., 13.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet Roddy-ról, egy előkelő egérről szól, aki egy szerencsétlenség miatt hirtelen Patkopolisz csatornavilágában találja magát, London utcái alatt. Itt találkozik Ritával, egy merész csatornatisztítóval. Együtt kell átjutniuk a nyüzsgő városon, amely tele van veszélyekkel, zuhatagokkal, örvényekkel és meglehetősen gyanús alakokkal...


Grimm meséiből: Galambbegy

m2 / Petőfi TV - május 28., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Galambbegyet egy boszorkány fondorlattal megszerzi szüleitől, és folyton az országutakat róva, mindenki elől elrejtve tartja a leányt. A kislány semmit sem tud igazi szüleiről, és anyjaként szereti a boszorkányt, mindenben szót fogad neki. Mostohája egy magas toronyba zárja be, ahol bár mindene megvan, mégis magányos. Amikor felnő, és találkozik a királyfival, minden megváltozik...


Emmy hercegnő

Minimax - május 28., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Emmy hercegnőnek van egy titkos képessége - Kandis királyságban ő az egyetlen, aki tud a lovakkal beszélni. Csodálatos napokat tölt legjobb barátaival, a gyönyörű lovakkal. Amikor megjelenik unokatestvére, Gizana, aki pont a lány ellentéte, Emmynek esélye nyílik hivatalosan is hercegnővé válni. Ehhez azonban meg kell védenie különleges képességét.