Családi filmek szombatra

Kezdi értelmét veszteni a dedikált hétvégi ajánló, hiszen a közoktatási rendszerbe tagozódó ifjúság nagy többségének ilyenkor már hét közben is szabad a pálya, de mi megtartjuk jó szokásunkat, és lelkesen guberáljuk nektek az ezen időszakra eső mozikat. A hétvége az mégiscsak hétvége, na!

Margot és Marguerite fantasztikus utazása

HBO 2 - június 18., 7.30
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ez a bájos és kalandos vígjáték két hasonló gondokkal küzdő lányról szól, akik két nagyon különböző korban élnek: egyikük az 1942-ben megszállt Franciaországban, a másikuk 2020-ban. Mindkettőjüknek eltűnt az édesapja. A padláson elrejtett varázslatos láda elrepíti őket az időben a másikuk korába, hogy egymás életét éljék.


Alfa és Omega

Paramount Network - június 18., 8.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A két fiatal farkas, Alpha és Omega a falkájuk rangsorának két végén helyezkednek el, ám össze kell fogniuk, amikor váratlan események során elszakadnak a többiektől. Útjuk során rájönnek, hogy több közös van bennük, mint azt gondolták.


Életem legrosszabb éve

Film Now - június 18., 9.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az "Életem legrosszabb éve" James Patterson regényének filmes adaptációja. Főhőse, a családi problémákkal küzdő kiskamasz, Rafe Khatchadorian úgy próbálja meg felhívni magára a figyelmet, hogy új iskolájának összes szabályzatát megszegi.


Álomépítők

Minimax - június 18., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Minna élete a feje tetejére áll, amikor édasapja új menyasszonya és annak lánya beköltözik hozzájuk. A vele egykorú Jenny kiállhatatlan, és Minna minden erőfeszítése ellenére sem tud közelebb kerülni utálatos mostohatestvéréhez. Egy éjszaka aztán a kislány felfedez egy varázslatos világot, ahol hatalmas színpadokon készülnek az álmaink, szorgos kis álommunkások segítségével.


Grimm meséiből: Hamupipőke

m2 / Petőfi TV - június 18., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kedves és szorgalmas árvalány, aki mostohaanyjával és annak lányával lakott régi udvarházukban. A két gonosz nő mindent elkövetett, hogy az árva életét megnehezítse. Koszos, foltos ruhában járatták a kislányt és állandóan dolgoznia kellett, míg mostohatestvére szép ruhában páváskodott. Ám egyszer Hamupipőke egy kedves, fiatal vadásszal ismerkedett meg az erdőben, majd híre jött, a király fia, a herceg házasodni készül...


Nagyon vadon 3.

Film+ - június 18., 14.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Boog, Elliot és a többiek visszatérnek egy újabb kalandra, ami még az eddigieken is túltesz, az ösvény ezúttal egy cirkuszba vezet. Boog haverjai nem tudnak elmenni évi rendes hímtúrájukra, és a medve úgy dönt, hogy egyedül vonul el kikapcsolódni. Út közben egy vándorcirkuszba botlik, és egy hozzá megszólalásig hasonlító grizzlyt küld haza maga helyett, ő pedig színpadra lép.


Szörnyen boldog Halloween

Minimax - június 18., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Salma az egész életét annak szentelte, hogy felkutassa családját, ám eddig nem járt sikerrel. Egy napon aztán felfedez egy különleges könyvet, amely részletesen mesél a város, valamint a benne élő emberek történelméről. A könyv segítségével talán esélye nyílik felkutatni szüleit, így Salma elindul élete nagy kalandjára két barátjával, Jorgeval és Pedróval.