Családi filmek szombatra

Idén talán kicsit hamarabb indul a tévés uborkaszezon, ezért akkor járunk a legjobban, ha nincsenek nagy elvárásaink, vagy leginkább semmilyen elvárásunk a kínálatba beválogatott családi filmek kvalitásait illetően, így akár még kellemes meglepetések is érhetnek bennünket. Mondjuk ma pont nem fognak...

Paddington 2

Film Now - június 25., 8.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki kedvenc macija, a dédelgetnivaló Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat – így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki.


Stuart Little kisegér 2.

Film+ - június 25., 9.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Stuartnak csupán egyetlen dolog hiányzik az életéből: egy (méretben is) hozzá illő társ. Szerencséje van. Amikor épp tűzpiros sportkocsijával száguld hazafelé a suliból, egyszer csak bepottyan mellé egy kicsit zilált, ám roppant kedves madárka, Margalo, aki Falcon, a sólyom elől menekül. És mivel a leány apróbb sebesüléseket is szerzett, Little-ék szárnyuk alá veszik a kis madárkát.


Alvin és a mókusok - A mókás menet

Film+ - június 25., 12.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dave, a három mókus nevelőapja nagy döntésre szánja el magát. Meg akarja kérni a barátnője, Samantha kezét. Ennyi épp elég Alvinnak, Simonnak és Theodore-nak, akik ki nem állhatják Samantha kamasz fiát. Ezért amikor Dave és szerelme Miamiba utaznak, a srácok egy tervet eszelnek ki. Titokban nekivágnak a világnak, hogy cuki rágcsálók módjára megakadályozzák a végzetesnek hitt frigyet.


Mancs őrjárat: A film

HBO - június 25., 14.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor a Mancs őrjárat legnagyobb riválisa, Humdinger lesz a közeli Adventure City polgármestere, a dolgok elkezdenek rosszabbra fordulni. Ezért Ryder és mindenki kedvenc hősies kiskutyái kénytelenek újra bevetni magukat.


Asterix: A varázsital titka

Filmbox Premium - június 25., 16.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Csodaturmix fagyöngyszedés közben leesik egy fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyan jók, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni az örökösét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán útnak indul keresztül Gallián, hogy találjon egy druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére.


Asterix – Cézár ajándéka

m2 / Petőfi TV - június 25., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Obelix elmondja Asterixnek, hogy szerelmes, de érzelmeit nem meri a lánynak bevallani, mert túlságosan szégyenlős. Miközben a jó barát megpróbál önbizalmat önteni belé, Obelix tudomására jut, hogy a hölgy mást szeret, mégpedig a jóképű Tragicomixot. Hősünk összetörik a hír hallatán, de amikor az imádott lányt és annak kedvesét a rómaiak elrabolják, eljön számára a nagy lehetőség, hogy bebizonyítsa: ki a legény a talpán.


Mesék a dzsungelből

Minimax - június 25., 20.00
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy nap a dzsungel állatai arra ébrednek, hogy tudnak beszélni. Ám meglepetésük még nagyobb, mikor megtudják az okát. Egy kis űrlény érkezett a dzsungelbe egy távoli bolygóról, hogy meghódítsa a Földet, és őrületesen jó technikát is hozott magával. A kedves űrlény a dzsungellakók legnagyobb szerencséjére kétbalkezes hódító: honvágya van, lezuhant a hajója, és nem tudja felvenni a lépést a bájos állatokkal, akik mindig valami mókán törik a fejüket.