Családi filmek szombatra

December van, szaporodnak is a karácsonyi filmek mindenfelé, de mi azért csak óvatosan adagolnánk, hogy ne legyen belőle túltelítődés még idő előtt.

Luis és a Zűrlények

Paramount Network - december 3., 9.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Luis apukája megszállottan kémleli az éjszakai eget és földönkívüliek után kutat, de álmában sem gondolta volna, hogy esetleg egyszer azok szó szerint bepottyannak a kertjükbe. A gyakran magányos kisfiú hamar összebarátkozik a három fura jövevénnyel, és a dolgok szerencsétlen alakulása miatt komolyan fontolóra veszi, hogy nemcsak segít hazajutni a mókás triónak, de ő maga is elhagyja a bolygót.


Dennis, a komisz karácsonya

Film+ - december 3., 11.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hatéves Dennis égetnivaló kölyök, állandóan borsot tör a szomszéd öregúr, Mr. Wilson orra alá. A közelgő karácsony is csak újabb remek alkalom arra, hogy merő jó szándékból kibabráljon az öreggel. A kölyök már pontosan tudja, mit szeretne karácsonyra, de vajon mivel vidíthatná fel a morcos szomszédjukat?


Minyonok

TV2 - december 3., 13.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A minyonok a világ kezdete óta a gonoszt szolgálják, de mivel eddig minden gazdájukat szerencsétlen baleset érte, ezért ismét keresniük kell egyet. Kevin, Stuart és a kis Bob vállalkoznak rá, hogy nekivágnak a világnak, hogy felkutassák szupergonosz, új mesterüket...


Grimm meséiből: Rigócsőr király

m2 / Petőfi TV - december 3., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy napon Geránia hercegnője, Izabella a tiltott tóban fürdött, s megismerkedett az ellenséges ország trónörökösével, begóniai Richárddal. Másnap lánykérést tartottak a királyi udvarban, de a dölyfös hercegkisasszony az összes jelentkezőt kigúnyolta. Richárdra egyenesen a Rigócsőr csúfnevet aggatta. Édesatyja megunva lánya makrancosságát megfogadta, hogy hozzáadja az első koldushoz, aki a kapu elé téved...


Az Őrzők legendája

Film+ - december 3., 15.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Soren az apja meséin nőtt fel, amelyek a nagy fa, a Ga-Húl őrzőiről szólnak, azokról a bátor, mitikus szárnyasokról, akik az egyszerű bagolynépet védik a gonosz tisztáktól. Miközben Soren szeretne az ősök nyomába lépni, a testvére, Tukk kigúnyolja ezért. Egy nap a két bagolycsemetét elrabolja a lázadó bagolycsapat. Sorennek néhány társával együtt sikerül megszöknie. A barátaival együtt elindulnak megkeresni a nagy fát és az őrzőket, hogy segítségükkel legyőzhessék az ellenséget.


Kincsvadászatra fel!

m2 / Petőfi TV - december 3., 18.13
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kistigris és Kismackó kincsvadászatra indulnak, miután találtak egy kincstérképet. Csatlakozik hozzájuk Nyuszkó Gyuszkó is. De nemcsak ők hárman vágynak a kincsre, hanem Macskopó, a mesterdetektív, és Zsémbes Dénes a morgós kutya is. Útjuk során átkelnek a Tintamocsáron, a jeges hegyen, végül eljutnak a régi kalózhajóhoz, ahol állítólag a kincs rejtőzik.


Ainbo - A dzsungel hercegnője

Minimax - december 3., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Évezredeken keresztül az ember és a természet tökéletes harmóniában volt, ám az ember megtörte ezt az egyensúlyt és a vadon, benne megannyi élőlénnyel, veszélybe került. Ainbo, a fiatal amazon, nem a legügyesebb harcos, ám annál nagyobb szíve van. Ő és két szőrös kis barátja képesek csak megállítani a dzsungelre leselkedő veszélyt.