Családi filmek szombatra

Január végét járjuk, ami szürke és lehangoló, másrészt vehetjük úgy is a helyzetet, hogy egyre közelebb a tavasz... de addig is, amíg várunk és remélünk, nézzünk jó kis filmeket!

Mr. Popper pingvinjei

TV2 - január 21., 13.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tom Popper elfoglalt üzletember, és nemigen jut ideje a családjára. Egy napon meglepődve értesül arról, hogy egy pingvint örökölt. Egy félreértés folytán a frakkos csapat hamarosan hat főre bővül. A jövevények pedig alaposan felforgatják Mr. Popper megszokott életét.


Balerina

RTL HÁROM - január 21., 16.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tini Félicie arról álmodik, hogy primabalerina lesz, és legjobb barátjával, Victorral, a fiatal feltalálóval megszöknek az árvaházból. Párizsban szétválnak útjaik, Victor az Eiffel torony építésére megy, Félicie pedig az Operaházba. A lány szerencsésen talál magának pártfogót, majd egy bosszúból ellopott személyazonossággal bejut a híres balettiskolába...


Pán Péter

VIASAT2 - január 21., 17.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

London egyik téli éjszakáján a kis Wendy a legendás kalóz, Hook kapitány történeteivel szórakoztatja testvéreit. A mesemondásnak Wendy apja vet véget, és másnap a szigorú Millicent néni gondjaira bízza a kislányt, akinek eltökélt szándéka, hogy ifjú hölgyet farag belőle. Csakhogy Wendy történeteit öccsein kívül Pán Péter is élvezettel hallgatja, aki az éjszaka közepén megjelenik a gyerekek hálószobájában, és magával viszi őket a csodálatos Sohaországba.


Belle és Sébastien – A kaland folytatódik

m2 / Petőfi TV - január 21., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az eredeti történet páratlan sikere nyomán Belle és Sébastien megható kalandjai egy új fejezetben folytatódnak. A korábban megismert szereplők új kalandokkal és izgalmakkal néznek szembe, ahol ismét próbára kell tegyék bátorságukat, barátságukat és ismét tanúbizonyságot kell tenniük emberségből. A kalandok során pedig Sébastien családi titkaira is fény derül.


Norm, az északi

TV2 Kids - január 21., 18.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Norm, a bőbeszédű jegesmedve egy egyszerű kérdésben hajthatatlan: a turistáknak semmi keresnivalója az Északi-sarkon. Amikor egy eszelős ingatlanfejlesztő a fejébe veszi, hogy luxuslakásokat épít otthona jegére, Norm azt teszi, amit minden normális jegesmedve tenne a helyében: felveszi a kesztyűt és egy csapat arasznyi, rettenthetetlen lemminggel az oldalán elindul New Yorkba, hogy egyszer és mindenkorra jegelje az üzletet.


Calamity, Jane Cannary gyermekkora

HBO - január 21., 18.35
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

1863, Egyesült Államok. A 12 éves Martha Jane és családja a jobb élet reményében nyugat felé tart egy kocsikaravánnal. Az apját ért szerencsétlenség után Martha Jane gondjaiba veszi a testvéreit, és megtanulja hajtani a családi kocsit. Még soha nem érezte magát ilyen szabadnak. Praktikus okokból merészen fiúnak öltözik, de viselkedése egyre nagyobb szálka a közösség szemében.


Őslények országa 7. - A hideg tűz köve

Minimax - január 21., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tappancs elképesztő látványnak volt szemtanúja: látta a "hideg tűz kövét", mely átszáguldott az éjszakai égbolton, és valahol a Füstölgő Hegyekben landolt. De a Nagy Völgyben csak Tappancs az egyetlen, aki látta a követ, és senkit sem talál, aki hinne neki. Az igazságot keresve az ifjú dínók elmerészkednek a titokzatos messzeségbe, és olyan izgalmas kalandban lesz részük, mely legmerészebb álmaikat is felülmúlja!