Családi filmek szombatra

Kivételesen most hétvégére kapja össze magát az időjárás, és mindenféle zavaró tényező nélküli, igazi nyári nap elé nézünk, szóval ha alkalmatok nyílík rá, akkor irány a strand! Ha pedig nem sikerül vízpartra jutni, akkor még mindig nézhettek filmeket is!

Space Jam – Új kezdet

HBO 2 - július 8., 9.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

LeBront és kisfiát, Domot a digitális térben csapdába ejti egy ravasz mesterséges intelligencia, így neki kell kiszabadítania és biztonságban hazavinnie a kissrácot, ám közben professzionális kosárlabda tudását is latba kell vetnie a megmenekülés érdekében. Az elképesztő kalandok során LeBron átértékeli a fiához fűződő kapcsolatát, aki pedig megtanulja az életre szóló leckét arról, hogyan és miképp lehet önmaga.


Polar Expressz

VIASAT FILM - július 8., 9.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tizenéves főhősünk már majdnem biztos benne, hogy a Mikulás nem létezik és a karácsony csak a szülők trükkje, amikor az éjszaka közepén, hatalmas robajjal csillogó vonat áll meg a házuk előtt. Miután a kisfiú habozva felszáll, a Polar Expressz pöfögve megindul apró, pizsamás utasaival az Északi-sarkra, hogy részesei lehessenek annak az ünnepi pillanatnak, amikor a Mikulás a manók jelenlétében átadja az általa választott gyermeknek az első karácsonyi ajándékot...


Tomboló blöki

RTL HÁROM - július 8., 12.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vacak, a szeretetre méltó ebadta, arról álmodozik, hogy egyszer híres szamuráj válik belőle. Szerencsétlenségére a sors Kakamucho furcsa városába vezeti, ahol irtóra kilóg a sorból, ugyanis ő egy kutya, míg ott mindenki más macska! És mint mindannyian tudjuk, a cicák nagyon, de nagyon nem szeretik a blökiket...


Mancs

TV2 - július 8., 13.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A sztori szerint Fehér Zoltán egykor sikeres kutyaidomár volt, ma azonban villamosszerelő. Egy nap egy haláleset miatt váratlanul egy rosszcsont kutyakölyök gazdájává válik, akiből aztán igazi mentőkutyát farag. Zoli ezután egy villamosszerelő barátjával és egy orvos ismerősével mentőcsapatot hoz létre, és Mancs, a kutya segítségével számos ember életét mentik meg. A film tiszteletadás a világ összes mentőkutyája előtt.


A csillagtallérok

m2 / Petőfi TV - július 8., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Négy esztendeje elhurcolták a faluból az összes valamirevaló takácsot, hogy ledolgozzák a falu tartozását a királynak. A gyerekeik szülő nélkül nőnek fel. A falu összes kincse két ezüsttallér. Mina vállalja, hogy elviszi a királynak, így talán megesik rajtuk a szíve. A bátor kislány elindul, útitársa lesz egy beszélő kiskutya, akit csak a tiszta szívű emberek hallanak meg...


Hókirálynő

TV2 Kids - július 8., 19.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy távoli vidéken, ahol elvarázsolt hadihajók fagynak jéggé, és városok alusznak örökös téli álmot, élt egyszer egy bátor testvérpár, Gerda és Kai. Édesapjuk, Vegard varázsló különleges hatalommal bírt. Ám a fagyos szívű Hókirálynő, aki a világot örökké tartó téllel sújtotta, nem nézte jó szemmel, hogy a birodalmában van valaki, aki képes a legtitkosabb érzéseket is feltárni.


Khumba

Minimax - július 8., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Khumba, a kölyökzebra testét csak félig borítják csíkok, ezért babonás családja őt hibáztatja a szárazság miatt, ami a területüket sújtja. Khumba kiközösítve érzi magát és úgy dönt, hogy nem marad tovább csordájával. Útra indul, hogy megszerezze maradék csíkjait annál a vízgyűjtőnél, ahol a legenda szerint az első zebra vált csíkossá.