Családi filmek szombatra

Izzasztó hétvége előtt állunk, végre itt az igazi nyár, de ha már nem bírjátok a meleget kint, akkor nézzetek hűsítő mozikat bent! Ajánlunk is mára párat!

Sammy nagy kalandja – A titkos átjáró

Filmbox Premium - július 15., 9.50
Korhatár nélkül megtekinthető.

Sammy a tengeri teknős, ahogy megszületik Kalifornia tengerpartján, bemászik a vízbe és azonnal megtalálja, majd el is veszíti élete szerelmét, a gyönyörű és szintén bébi teknős Shellyt. Minden teknős elindul felfedezni az Óceánt mielőtt visszatér a partra ahol született, így tesz Sammy is, aki a hősies utazás során minden veszélyt kicselez annak reményében, hogy újra lássa Shellyt.


A Lego kaland 2.

HBO 2 - július 15., 11.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Öt fantasztikus év telt el az első Lego-kaland óta, amikor a polgároknak egy új, hatalmas fenyegetéssel kell szembenézniük. A távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak, ráadásul magukkal hurcolják Vadócot, Batmant, Vasszakállt és Unikittyt. A kiválasztottra, Emmettre vár a feladat, hogy kiszabadítsa őket.


Balto

Minimax - július 15., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A félig husky, félig farkas Balto nem tudja hová tartozik igazán. Ám barátai, Borisz az orosz hólúd, a jegesmedve kölyök, és a gyönyörű husky lány Genna szeretik, és tudják róla, hogy milyen nemes lelkű. Egy napon komoly diftéria járvány tör ki Alaszkában. A gyerekek sorra betegszenek meg és a bajt még az is tetézi, hogy az óriási szélvihar elzárja az utakat. Nincs esély, hogy az életmentő gyógyszerek eljussanak a beteg gyerekekhez, hacsak egy csapat szánhúzó kutya nem vág neki a 600 mérföldes útnak...


Táncoló talpak 2.

Film+ - július 15., 14.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A többi pingvinnel ellentétbe Topi nem a hangjáról, hanem a tánctudásáról ismert. Immár ő is családot alapított a tüneményes Glóriával, és a fiacskáját próbálja táncolni tanítani. Eriknek azonban állandóan összeakad a lába, el is bujdosik szégyenében. Útja során találkozik Óriás Svennel, a repülő pingvinnel, aki annyira elbűvöli, hogy Erik rögvest szárnyalni szeretne.


Pán

Filmcafe - július 15., 16.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történetet mindenki ismeri Sohaországról, az elveszett fiúkról és a zöld csákós, repülő rosszcsontról. De a valóság egészen másmilyen. Vagy, ha nem is ez a valóság: talán létezik egy másik történet, amelyet ugyanezekkel a szereplőkkel lehet elmesélni...


A Mikulás mentőakció

TV2 Kids - július 15., 19.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, a Mikulás csupán egy apró műhellyel és pár manóval végezte áldásos tevékenységét. Több ezer év alatt, ahogy a karácsony egyre inkább kinőtte magát, Mikulás arra kényszerült, hogy újításokat vezessen be. A Nagyszakállú legeszesebb manói - egy Mikitech-nek hívott cégbe tömörülve - új eljárásokat fejlesztenek ki, melyek segítségével a Mikulás meg tudja látogatni az összes otthont egy este leforgása alatt...


Bajkeverő majom

Minimax - július 15., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

George, a rendkívül kíváncsi kismajom minden tréfában benne van, de ő áll minden kalamajka mögött is, és határtalan kíváncsiságának köszönhetően a kalandokban is élen jár. Tökéletes párost alkot a múzeumban dolgozó, kissé különc Sárga Kalapos fickóval, akiből George lelkesedése mindig a legjobbat hozza ki.