Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Repcsik: A mentőalakulat és az Agymanók, míg a nagyobbakat a Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja, a Négyen egy gatyában 2., A csaj nem jár egyedül, a Kicsi kocsi - Tele a tank, Az igazi kaland, a Zarafa és a Mindenki szereti a bálnákat várja.

Repcsik: A mentőalakulat

Film Now - augusztus 11., 8.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rozsdás, az egyszerű kisvárosi permetezőgépből lett repülőbajnok motorjában elöregedett az egyik alkatrész, veszélybe kerül a versenyzői karrierje. Egy kisebb baleset után pedig ráébred, hogy új tapasztalatokat kell szereznie, ezért, légimentőnek áll. Rozsdást a veterán mentőhelikopter, Penge erdőőr veszi a "szárnyai alá", hogy légitűzoltót faragjon belőle. Hamar rá kell jönnie, hogy a versenyzés csillogó világa után a tűzoltók életében jóval kevesebb szerep jut a rivaldafénynek és sokkal több a kemény, sokszor önfeláldozó munkának. Frissen szerzett tudására pedig nagy szüksége lesz, amikor a Dugattyúcsúcs Nemzeti Park lángba borul, ráadásul pont akkor, amikor egy fontos vendégekkel zsúfolt estély veszi kezdetét a közeli szállodában.

Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja

HBO - augusztus 11., 12.10
12 éven alulaik számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A két legfiatalabb Pevensie-testvér a távoli rokonuknál lakik Cambridge mellett. Lucy és Edmund számára a legnagyobb nehézséget az unokatestvérük, Eustace elviselése jelenti. Amikor egy nap a három fiatal megáll a különös vitorlást ábrázoló festmény előtt, hihetetlen dolog történik: a kép megelevenedik, és ők a tengerben találják magukat. A Hajnalvándor legénysége menti ki őket. Caspian királytól megtudják, hogy Narniát egy zöld köd fenyegeti. A halálos veszélyt csak úgy győzhetik le, ha összegyűjtik a hét kardot, melyeket Aslan adott a lordoknak.

Négyen egy gatyában 2.

Viasat3 - augusztus 11., 13.25
12 éven alulaik számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Lena, Carmen, Bridget és Tibby útjai elválnak, más-más egyetemen kezdik meg tanulmányaikat. Természetesen ezúttal is fontos szerep jut a varázslatos, a viselőjének szerencsét hozó farmernadrágnak, amely körbejár közöttük. Segítségével megosztják egymással az egyetemista élményeiket, legyen az csalódás vagy szerelem. Miközben mindegyikük önállóan kezdi megtapasztalni az életet, a köztük lévő baráti kötelék még erősebb lesz.

A csaj nem jár egyedül

Prime - augusztus 11., 14.25
12 éven alulaik számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A végzősök álompárosa, Zack és Taylor szakítanak. A lány dobta Zacket egy új srác, Brock Hudson miatt. Ez az a fajta hír, mely simán hazavághat egy olyan játékost, mint Zack, aki osztályelnök és a focicsapat kapitánya - főleg ha az iskolai DJ állandóan kommentálja az eseményeket a diákoknak. De Zack hamar magához tér, és nyomban fogadást köt legjobb barátjával és riválisával, Deannal hogy - a megfelelő frizurával és sminkkel - bármely lányból lehet bálkirálynő. A szemük elé - és épp a fogadás közepébe csetlik-botlik a társasági élet nullája, Laney Boggs. A lány ösztöndíjat szeretne egy képzőművészeti főiskolára, és nem hagyja, hogy ettől bármi is elvonja a figyelmét. Főleg nem, hogy Zack legyen az. Hiába a fiú minden bájjal megkent ostroma, a megközelíthetetlen Laney alig méltatja egy pillantásra is. Márpedig múlnak a hetek, és egyre közeleg az érettségi bál.

Kicsi kocsi - Tele a tank

Paramount Channel - augusztus 11., 14.45
12 éven alulaik számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Maggie vérében van az autóversenyzés, de aggodalmaskodó apja, Mr. Payton eltiltja a veszélyes sporttól. Kárpótlásul felajánlja lányának, hogy maga választhat egy országúti cirkálót. A roncstelep kopott verdái közül Maggie egy rozsdásodó, de nagyon is formás bogárhátút választ. Maggie hamarosan felfedezi, hogy kisautója, Herbie önálló értelemmel rendelkezik. Egy nap aztán azon kapja magát, hogy Herbie bátorítására a legnívósabb autóverseny rajtvonalánál áll.

Az igazi kaland

SuperTV2 - augusztus 11., 15.50
12 éven alulaik számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A lapszerkesztő Benjaminnak meghal a felesége. A hirtelen rászakadt magányban és fájdalomban nagy kihívást jelent élete folytatása, a két gyermeke nevelése. Az újrakezdés reményében kilép munkahelyéről, és vásárol egy régi vidéki birtokot, amelyhez állatkert is tartozik, a gondozókkal együtt. Tapasztalat, idő és pénz híján családi segítséggel és a helyi közösség támogatásával újra megnyitja az állatkertet a látogatók előtt. Mindez olyan feladatokkal jár, mely óriási kihívást, igazi nagy kalandot jelent számára.

Agymanók

Cool - augusztus 11., 17.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tinédzserkor gyakran döcögős és akadályokkal teli. Nincs ez másként a fiatal lány, Riley esetében sem, akinek csendes, kertvárosi élete a feje tetejére áll, amikor édesapja a nyüzsgő San Franciscóban kap munkát. Mint mindannyiunkat, Riley-t is az érzelmei vezérlik - ők Derű, Bánat, Harag, Majré, Undor. Az érzelmek a Riley agyában található Központban laknak, mindennapi munkájuk során pedig azon dolgoznak, hogy a lányt átvezessék a mindennapok kihívásain. Ahogy Riley az érzelmeivel küzdve próbálja megszokni San Franciscót, a Központban kitör a káosz. Bár Derű, Riley elsőszámú és legfontosasbb érzelme megpróbálja a dolgok pozitív oldalát láttatni, összetűzésbe kerül a többi érzelemmel, akik másként vélekednek arról, hogyan kell viselkedni egy új városban, egy új otthonban és egy új iskolában.

Zarafa

m2 - augusztus 11., 18.15
12 éven alulaik számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A majomkenyérfa alatt egy idős férfi mesél a gyerekeknek. Maki, a tízéves, a rabszolgakereskedők kezéből megszökött kisfiú és Zafira, az elárvult zsiráf barátságának történetét. A zsiráfot az egyiptomi pasa küldte Franciország királyának, X. Károlynak. A pasa Hasszánt, a sivatag hercegét bízta meg azzal, hogy az állatot Franciaországba szállítsa. Ám Maki elhatározza, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza ezt, és visszavigye az állatot a szülőföldjére. Megszökteti Zarafát, és ezzel egy kalandos utazás veszi kezdetét.

Mindenki szereti a bálnákat

TV2 - augusztus 11., 18.55
12 éven alulaik számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Az Alaszka északi csúcsán dolgozó helyi riporter, Adam Carlson alig várja, hogy lelépjen valami nagyobb nézettségű hely és állás felé. Ám amikor beüt élete sztorija, a világ jön el őhozzá. Egy olajmágnás, államfők és szenzációéhes újságírók bukkannak fel a fagyos városkában, de aki miatt Adam leginkább aggódik, az Rachel Kramer. A lány nem csak hogy szókimondó környezetvédő, de a volt barátnője is. Az idő egyre fogy, és Rachelnek és Adamnek össze kell hoznia egy különleges szövetséget az eszkimó őslakosok, az olajcégek és az orosz és amerikai hadsereg között, hogy ellentéteiket félretéve segítsenek kiszabadítani a bálnákat. Ahogy a világ figyelme a földgolyó jégsapkája felé irányul, a veszélyeztetett állatok kimenekítése a nemzetek közös ügye lesz, és pillanatnyi enyhülést hoz a hidegháborúban.