Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Lucky Luke - A Daltonok szökésben, a nagyobbakat A kincses sziget kalózai, A magányos lovas, a Télapu, a Vigyázz, kész, szörf!, a Váratlan jóbarát és a Narnia Krónikái - Caspian herceg várja.

Lucky Luke - A Daltonok szökésben

Film+ - november 10., 8.40
6 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Lucky Luke, a cowboy magányosan üget kedvenc lován Amerika sziklás vidékein. Nyugodt, hiszen úgy gondolja, hogy az ország legnagyobb bűnözői, a négy Dalton-testvér rács mögött van... De Rantanplan, a kutya véletlenül kiszabadítja őket. Ezzel nem csak a seriffnek okoz komoly bajokat, de Lucky Luke-nak is, hiszen rá hárul az a nehéz feladat, hogy ismét rács mögé dugja őket...

A kincses sziget kalózai

Film Mánia - november 10., 11.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Morgan Adams nő létére igazi hét tenger ördöge, rettegett kalóz, aki hírhedt apja halála után átveszi a sokat próbált legénységet és a halálfejes zászló alatt a habokat szelő kalózhajót. Apja azonban nem csak ennyit hagyott rá. Egy kincses térkép egyharmada is a kalózlány kezébe kerül - amit mellesleg az apja koponyájára tetováltak. Mivel a térkép utasításait latinul írták, Morgan vásárol magának egy képzett rabszolgát, hogy a segítségével megfejthesse az írást. Temészetesen a térkép hiányzó darabjai után is nyomozni kezdenek, és eközben rájönnek, hogy nem ők az egyetlenek, akik tudnak a titkos kincsről: Morgan nagybátyja - aki még nála is sötétszívűbb kalóz - ugyancsak szeretné megtalálni a kincset, és célja érdekében még vagány unokahúgával is hajlandó rettenetes tengeri csatát vívni.

A magányos lovas

Film Now - november 10., 13.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

 Tonto, az amerikai bennszülött lélekharcos számba veszi a korábban elmondatlan történeteket, amelyek a törvény emberét, John Reidet az igazság jelképévé tették, miközben a nézők, mintha nagy meglepetések és humoros zsörtölődések elszabadult vonatán ülnének, szemtanúi lehetnek annak, ahogy a két valószínűtlen hős megtanul együtt dolgozni a kapzsiság és a korrupció elleni küzdelmük során.

Télapu

Filmcafe - november 10., 15.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláír egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat!

Vigyázz, kész, szörf!

Moziverzum - november 10., 14.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Cody imádja a rockzenét és a szörfözést. A kamasz pingvin az első versenyére készül. Az ifjú tehetségről dokumentumfilmet forgat egy stáb. A filmesekkel a nyomában Cody nekivág, hogy otthonától, az antarktiszi Dérvidéktől távol, a Pin Gú szigeten induljon a nagy versenyen. Útja során találkozik a szörfös Pipi Joe-val, a menedzser Reggie Belafontéval, a tehetségkutató Mikey Abromowitz-cal és Lani Aliikai vízimentővel. Azután megismerkedik a sokat látott öreg szörfössel. Segítségével Cody rátalál a saját útjára, és rájön, hogy az igazi nyertes nem feltétlenül az, aki elsőként ér a célba.

Váratlan jóbarát

TV2 - november 10., 15.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 12 éves Conor csodálatos fantáziával és rajztehetséggel megáldott kisfiú. Amikor élete legnagyobb megpróbáltatásával kell szembenéznie, nem akármilyen segítőt kap: egy hatalmas szörny látogat el hozzá éjszakánként, aki fantasztikus történetekkel ébreszti fel a fiúban szunnyadó erőt és bátorságot. Conor végül a mesék és a szörny segítségével nemcsak édesanyja súlyos betegségével, és iskolatársai zaklatásával küzd meg, de a saját félelmeivel, dühével és bűntudatával is.

Narnia Krónikái - Caspian herceg

AMC - november 10., 17.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A négy Pevensie gyermek egy esztendő elteltével visszatér arra a helyre, amelyet szeretnek. Meglepődve tapasztalják, hogy Narniában ezerháromszáz év telt el azóta, hogy itt jártak. A birodalom aranykora véget ért, a világot most a telmarinok uralják. A kegyetlen Miraz király Caspian herceg helyett a saját fiát akarja a trónra ültetni. A jogos trónörökös által vezetett lázadók szeretnék visszaállítani a rendet. A régi és új barátai oldalán Peter és testvérei is harcba szállnak, hogy visszaállítsák a birodalom régi fényét és dicsőségét.