Családi filmek vasárnapra

A kicsiket Egy kutya hazatér, a nagyobbakat a Dugipénz, a Ralph lezúzza a netet, a Karácsonyi mesevilág, a Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a kastélyban, a Télapu, a Kettőn áll a vásár, a Bibi és Tina - A nagy verseny, valamint az Így neveld a sárkányodat várja.

Dugipénz

Paramount Channel - december 8., 9.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 12 éves Frank és két legjobb barátja, Brad és Kevin a serdülőkor határán vannak, és kezdik nem érteni az életet. A lányok mintha valami idegen bolygóról érkeztek volna: másképp viselkednek, másképp beszélnek, és - ami a legrosszabb - úgy néz ki, olyan dolgokat tudnak, amiket a fiúk nem. A három kiskamasz úgy érzi, csak egyvalami segíthet rajtuk. Látniuk kell egy pucér nőt - bármi áron. Összedobják dugipénzüket, és bicajra pattannak. Elmennek a nagyvárosba, ahol - úgy szól a fáma - a nők hajlandóak pénzért levetkőzni.

Ralph lezúzza a netet

HBO - december 8., 12.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A videojátékok bajkeverője, Ralph, és a szintén kívülálló Vanellope von Cukk kockázatos utazásra indulnak a világhálóra, hogy kerítsenek egy pótalkatrészt Vanellope játékához, a Sugar Rushhoz. Ez a hely azonban cseppet sem olyan lesz, mint amire számítanak…

Karácsonyi mesevilág

DUNA Televízió - december 8., 13.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Különleges, varázslatos világot von körénk a tél. Az emberek számára a meghitt hagyományok és szokások időszaka ez, az állatvilágot azonban nem érinti mindez az idill: számukra a tél a nélkülözésről szól. A mókusok, vaddisznók és hiúzok mind saját stratégiával rendelkeznek a tél túlélésére, de elképesztő alkalmazkodási képességük ellenére az életért folytatott küzdelem nem könnyű - és sokszor csak emberi segítséggel vívható meg. Ebben a dokumentumfilmben bejárhatjuk Németországot télen, és magával ragadhat a hideg évszak iránti gyermeki lelkesedés. Hóborította, mesebeli tájak, szokatlan és megindító történetek az állatvilágból - mindez különleges, szívmelengető téli hangulatot teremt.

Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a kastélyban

Cool - december 8., 15.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miából, a neveletlen hercegnőből öt év alatt gyönyörű nő lett, aki alig várja, hogy végre a gyakorlatban is kipróbálhassa magát Genovia hercegnője szerepében. Miután beköltözik a palotába nagyanyjához, Clarisse királynőhöz, kiderül, hogy nem élvezheti sokáig a hercegnői életet, mert hamarosan a koronát kell viselnie. Persze a problémák soha nem járnak egyedül. A meglepett kisasszonnyal mellékesen azt is közlik, hogy a genoviai törvények értelmében a hercegnőnek a megkoronázás előtt még férjhez kell mennie.

Télapu

AMC - december 8., 15.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláír egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat!

Kettőn áll a vásár

TV2 - december 8., 15.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Azt mondják, hogy minden embernek van egy párja valahol a világban. Ez persze lehetetlen, de Amanda szereti a lehetetlen dolgokat. Van is egy lány, Alyssa, aki pontosan egy időben született vele, csak egy másik kontinensen. Egyikük nagyszájú, másikuk csendeske. Egyikük mérhetetlen fényűzés közepette nevelkedik, másikuk nevelőszülőtől nevelőszülőig vetődik. A felnőttek viszont mindenütt egyformák. Buták, élhetetlenek, és nem képesek felismerni saját érdekeiket. Amanda apja éppen feleségül készül venni valakit, aki nem illik hozzá, csak nagyon szeretne feleséggé válni. Alyssa pedig szerencsére ismer egy nagyszerű nőt, aki remélhetőleg elég bátor ahhoz, hogy megküzdjön a neki való férfiért. Csak egy kis segítség kell neki a lányoktól. És az, hogy a lányok találkozzanak.

Egy kutya hazatér

HBO - december 8., 16.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mit tehet egy kutya, ha messzire kerül otthonról? Vágyakozik a gazdája után. És mit tesz egy olyan különleges, játékos kedvű, és makacs négylábú, mint Bella? Elindul. Hegyen-völgyön, havon és vadonon keresztülvágva, dacolva vadállatokkal, lavinával és ami a legveszélyesebb, az útjába akadó emberekkel keresi az otthonát, valamint a legjobb barátját, Lucast, meg az ő különleges családját.
Bella több mint 600 kilométert tesz meg. Szerez barátokat, és néha menekülnie kell. Egypárszor megetetik, máskor az életéért küzd… de csak egy cél lebeg a szeme előtt: a hazatérés.

Bibi és Tina - A nagy verseny

m2 - december 8., 18.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bibi Tinánál tölti a nyarat, de sajnos a kastélyba váratlan vendég érkezik, Sophia személyében. Tina és Sophia féltékenyek egymásra Alex miatt, akit Falko internátusba akar küldeni. Az éves lóversenyre készülődés közben felbukkan Kakmann Fantasticoval, a gyönyörű fekete ló legyőzhetetlennek látszik. Ám a verseny napján súlyos titkokra derül fény, és így szerencsére sem Szókratész Zoknija, sem Alex nem hagyja el a falkensteini kastélyt.

Így neveld a sárkányodat

Moziverzum - december 8., 19.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Cressida Cowell sikerkönyve alapján készült film a melák viking harcosok és vad sárkányok világába röppenti nézőit. A történet középpontjában egy viking tinédzser áll, aki Berk-szigetén él, ahol a sárkányokkal való küzdelem a mindennapi élet része. Elérkezik a beavatás ideje, amikor hősünk bizonyíthatja rátermettségét törzsének és apjának. Ám, amikor találkozik egy sebesült sárkánnyal, és végül összebarátkozik vele, a kis "sárkányölő" világa a feje tetejére áll...