Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Csingiling és az elveszett kincs, a Lilo és Stitch 2. - Csillagkutyabaj, a Hókölykök és az Egy bogár élete, a nagyobbakat A kicsi kocsi legújabb kalandjai, A Pál utcai fiúk, A Hókirálynő és az Egyesült állatok várja.

A kicsi kocsi legújabb kalandjai

Viasat6 - december 22., 10.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Pete Stanchek és barátja, D.J. azért utazik Puerto Vallartába, hogy Pete nagybácsikájuk autóját, Herbie-t benevezzék a Brazil Nagydíjra. Útjuk során kifosztja őket Paco, a 10 éves zsebtolvaj, aki három amerikai férfit is meglop. A mikrofilmet, ami egy értékes aranylelőhelynek a térképe, Pete bácsi pénztárcájába rejti. Őrült hajsza veszi kezdetét, amelyben mindenki üldöz mindenkit. Herbie és tulajdonosai hajóra szállnak, ám Paco is ott rejtőzik a csomagtartóban. A hajóskapitány azonban hamar megelégeli a kis autó szemtelen viselkedését és mindenki szeme láttára a vízbe dobatja a járművet.

Csingiling és az elveszett kincs

RTL Klub - december 22., 10.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tündérrév mágikus holdköve kezdi elveszíteni az erejét, így Csingiling kénytelen elhagyni biztonságos otthonát, hogy új varázskövet keressen. Egy hű tüntértárssal az oldalán ismeretlen világokat jár be, veszélyes akadályokon jut túl, és sok mindent megtanul, amiről addig fogalma sem volt. Még szerencse, hogy kalandos kirándulása során olyanokkal is találkozik, akik barátságukkal és bölcsességükkel segítik őt.

Lilo és Stitch 2. - Csillagkutyabaj

RTL Klub - december 22., 12.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sok kaland közepette bekövetkezett az elképzelhetetlen, Lilo, a hawaii kislány és Stitch, a földönkívüli lény jó barátok lettek. Úgy tűnt, kapcsolatukat már semmi sem zavarhatja meg. Ám miközben Lilo a sziget nagy hulaversenyére készül, Stitch tökéletes világa repedezni kezd, előtörnek legmélyebb ösztönei. Mert Dr. Jumba valójában azért teremtette a titkos laborjában a plüsskutyára hasonlító szörnyet, hogy mindent elpusztítson. Lilo és társai összefognak, hogy megmenték a kislány barátját.

A Pál utcai fiúk

TV2 - december 22., 13.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Pál utcai grundon délutánonként kisdiákok játszanak. Hírét veszik, hogy a fűvészkertben tanyázó rivális társaság, amelynek Áts Feri a vezére- rohamra készül, hogy elfoglalja a Pál utcaiak grundját. A fiúk felkészülnek az "ellenséges" támadásra. Bokát választják vezérül. A többiek is kapnak rangot, egyedül a vézna, szőke Nemecsek Ernő marad közlegény. Geréb, aki szintén a vezéri rangra pályázott, bosszúból a fűvészkertiekkel szövetkezik. Az árulás gyanúja Nemecsekre terelődik.

Hókölykök

RTL Klub - december 22., 13.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az öt szertelen kiskutya ezúttal egy szánhúzó versenyen vesz részt. Hajmeresztő akadályok, fondorlatos és néha tisztességtelen módszerekkel küzdő ellenfelek fogadják őket, de a kutyusok ezúttal is kitartanak egymás mellett, és segítenek új barátaiknak, Talonnak és Shasta-nak megnyerni a versenyt. A nagy próbatétel azonban csak ezután kezdődik, hosszú ugyanis az út hazáig.

Egy bogár élete

RTL Klub - december 22., 15.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hangyasziget minden parányi lakója keményen dolgozik a megélhetésért. Életüket azonban megkeseríti a rendszeresen visszatérő sáskahad, amely az agyafúrt Szökken vezetésével védelmi pénzt szed tőlük, elszedik a hangyák télire összegyűjtött eleségének a nagy részét. A boly így épphogy csak kihúzza tavaszig. A kis Fürge megelégeli ezt az áldatlan állapotot, és szervezkedni kezd. A bogárvárosba megy, hogy segítő csapatot toborozzon. Harcos bogarak helyett azonban munkanélküli artistákba botlik.

A Hókirálynő

m2 - december 22., 18.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kay és Gerda barátok. Egy napon a gonosz Hókirálynő megbabonázza és elrabolja a fiút, hogy örökre maga mellett tartsa. A kislány Gerda nem tudja elviselni, hogy barátja csak úgy nyomtalanul eltűnt, ezért utána indul, hogy megmentse. Útja során különböző furcsa szerzetekbe botlik, akik így vagy úgy, de mind hátráltatják küldetésében.

Egyesült állatok

Minimax - december 22., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A forró Afrika szavannáin minden állat egyetlen dolgon töri a fejét: vajon hova tűnt az a sok víz? Hiszen évekkel ezelőtt még ott voltak a folyók és patakok, melyek a távoli hegyekből csörgedeztek alá a völgyekbe. Egyre növekvő szomjuk aztán komoly aggodalommá válik, főként mióta az utolsó megmaradt vízlelőhelyet rivális bölény- és orrszarvú csordák őrzik. Így a bátor szurikáta, Billy és legjobb haverja, a jámbor oroszlán, Socrates úgy döntenek: megkeresik a vizet.