Családi filmek vasárnapra

A kicsiket az Undipofik és a Trenk, a kis lovag, a nagyobbakat a Beethoven, a Híd Terabithia földjére, a Bújj, bújj, szőke, az E.T. - A földönkívüli, Az igazi kaland, a Dr. Dolittle és az Aladdin várja.

Undipofik

Film Now - január 19., 8.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival. Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük.

Beethoven

Filmcafe - január 19., 10.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Newton család tagjai igazán normális emberek. De arról egyikük sem álmodott, hogy egyszer csak feltűnik körükben egy bernáthegyi kutya, és örökre megváltoztatja az életüket, na meg a bútorok állagát. Beethoven, az eb igen súlyos egyéniség, aki a nyirkos, szemeteskukában töltött éjszaka után egy szép reggel arra ébred, hogy megtalálta álmai otthonát. Egy takaros házat kerttel, sövénnyel, és ami a legfontosabb: nyitott kapuval. George Newton hisz a gyerekei ígéretének, akik első lelkesedésükben boldogan fogadkoznak, hogy majd etetik, sétáltatják, egyszóval: gondozzák. Ekkor még csak nem is sejti, micsoda kalandok várnak rá.

Híd Terabithia földjére

Moziverzum - január 19., 12.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sajátos körülmények között ismerkedik meg egymással Jess és Leslie, majd a két magányos, kirekesztett gyermek hamar összebarátkozik. Leslie állandóan varázslatos történeteket sző, Jess pedig tehetséges rajzoló. A kislány feltárja előtte a fantázia világát, és ketten együtt létrehozzák Terabithia titokzatos birodalmát, amely a közeli erdőben csordogáló patak fölötti kötélen átlendülve érhető el. Eme varázslatos helyen ők az uralkodók, és nekik kell szembeszállniuk a birodalmukat veszélyeztető Sötét Úrral és seregeivel, míg a való világban az iskolai bajkeverők ellen veszik fel a küzdelmet…

Bújj, bújj, szőke

Cool - január 19., 16.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tizenhét éves Jane Ryan felvételi beszélgetésre igyekszik New Yorkba, amelyen álmai külföldi ösztöndíját szeretné elnyerni. Ikertestvére, a zenei karrierről ábrándozó Roxanne is a Nagy Almába tart. Ő egy underground videoklip forgatásán akar szerepelni, amelytől azt reméli, hogy kedvenc rockbandája közelébe juthat, és átadhatja nekik saját felvételeit. Ám az ikrek terve kudarcba fullad, amikor Jane egyik precíznek tűnő elképzelése miatt zűrzavaros feketepiaci tranzakcióba keverednek.

E.T. - A földönkívüli

Moziverzum - január 19., 16.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy amerikai kisváros szélén, a családi házaktól alig néhány méternyire húzódó erdőben földet ér egy űrhajó, melyből fura kinézetű "emberkék" szállnak ki, hogy felderítsék a terepet. Ám hamarosan a helyszínre érkeznek a földlakók: őrült zajt csapva, villódzó zseblámpájukkal megrémisztik a békés szándékú látogatókat, s miközben megpróbálják bekeríteni űrjárművüket, a furcsa kis lények menekülésbe fognak. Egy "valaki" közülük azonban lemarad a távozó űrjárműről. Ez a valaki pedig nem más, mint E.T., aki a számára ismeretlen bolygón marad dühös kutyák, nyüzsgő járművek és egy furcsa kisfiú társaságában. Ezen az éjszakán ugyanis egy közelben lakó fiú, a kisiskolás Elliott gyanút fog, hogy valaki kint rejtőzik a kertjükben. Egész éjjel kint marad, s végül magához édesgeti ezt a valakit, aki persze nem más, mint E.T. A két magányos lény, az apa nélkül nevelkedő fiú és a hátrahagyott űrlény összebarátkozik egymással.

Trenk, a kis lovag

m2 - január 19., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A helyszín egy bűbájos kis királyság, a kalandos középkorban. Trenk, a bátor jobbágyfiú szeretné felszabadítani a családját a szolgaság alól. Elhatározza, hogy kis malacával együtt elmegy a városba, lovag lesz és így megmenti a családját a ravasz és gonosz Wertolt lovagtól. Csellel bejut a Hohenlob kastélyba, ahol felkészülhet a nagy viadalra.

Az igazi kaland

SuperTV2 - január 19., 18.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A lapszerkesztő Benjamin-nak meghal a felesége. A hirtelen rászakadt magányban és fájdalomban nagy kihívást jelent élete folytatása, s a két gyermeke nevelése. Az újrakezdés reményében kilép munkahelyéről, és vásárol egy régi vidéki birtokot, amelyhez állatkert is tartozik, a gondozókkal együtt. Tapasztalat, idő és pénz híján családi segítséggel és a helyi közösség támogatásával újra megnyitja az állatkertet a látogatók előtt. Mindez pedig olyan feladatokkal jár, amely óriási kihívást, igazi nagy kalandot jelent számára...

Dr. Dolittle

Prime - január 19., 19.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A sikeres Dr. Dolittle egy nap döbbenten veszi észre, hogy gyermekkori adottsága hirtelen visszatért: ért az állatok nyelvén. Kezdetben határozottan bosszantja az ügy, hiszen fontos ember: egy négytagú család feje, köztiszteletben álló orvos, aki most készül élete legnagyobb üzletét megkötni. És egyébként is, rendkívül kínos állatokkal diskurálni. Dr. Dolittle élete ettől kezdve örökre megváltozik. A kissé túlzottan öntudatos kutya és az arcátlanul pimasz tengerimalac személyében állandó, s igen beszédes társaságot kap, akik egy egész állatseregletet hoznak a nyakára: a jól szituált doki lakását hamarosan elárasztják a kacsák, galambok, birkák, kecskék, majmok, lovak, disznók, pingvinek.

Aladdin

HBO - január 19., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Aladdin, a kis tolvaj megmenti a köznép közé álruhában kiosonó Jázmin hercegnőt, akiről azt hiszi, hogy annak szolgálólánya. Jázmin visszatér a palotába, de a karperecét ellopja Aladdin majma. A fiú belopódzik a palotába, és visszaadja az ékszert, ám elfogják a szultán gonosz tanácsadójának emberei. Jafar megparancsolja, hozzon el neki egy lámpást. Amikor Aladdin megszerzi, végezni akar vele, de nem sikerül. Aladdin meglepetésére a lámpásból egy dzsinn bújik elő, aki teljesíti három kívánságát.