Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Dzsungel-mentőakció, az Aranyhaj és a nagy gubanc, valamint A Madagaszkár pingvinjei, a nagyobbakat a Nagytudásúak, a Hamupipőke-történet, a Ready Player One, az Egy kutya négy útja és a Szörnyek az űrlények ellen várja.

Dzsungel-mentőakció

Film+ - január 26., 7.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, a koala, aki a legveszedelmesebb ellenfelük, s akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.

Nagytudásúak

TV2 - január 26., 13.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Jules Ferry gimnázium a maga 12%-os eredményességi mutatójával messze a legrosszabb középiskola egész Franciaországban. Mivel rosszabb már úgysem lehet, a minisztériumban úgy döntenek, kutyaharapást szőrével alapon a legalkalmatlanabb tanári kart küldik a suliba, hogy kozmetikázzanak valamit ezeken a katasztrofális eredményeken. A cél: elérni az 50%-ot, különben a Jules Ferry Gimnázium bezárja kapuit. Ám kétséges, hogy ennyi bizarr figurával mire megy a diákság: a történelemtanár Napóleonnak képzeli magát, a filozófusnak egy szavát sem érteni, a kémiaprofesszor kísérletei életveszélyesek, míg a fiatal és csábos franciatanárnő láttán a fiúk gyorsabban olvadnak, mint egy csokinyúl. És akkor ott van még Tiroci tanár úr, akiről valójában senki nem tudja, mit is tanít.

Hamupipőke-történet

Cool - január 26., 17.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A suli táncversenyt hirdet egykori tanulója, a tinisztár Joey Parker látogatása alkalmából. A nyertes jutalma, hogy szerepelhet Joey legújabb videoklipjében. A reménykedők között van Mary is, aki az álarcos bulin lehengerli tánctudásával Joey-t. A fiú meg akarja találni a lányt, aki a maszk mögött rejtőzött. Némi nehézség árán összejönnek, ám ezt rossz szemmel nézi Joey volt barátnője.

Ready Player One

HBO - január 26., 17.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

2045-ben a kilátástalan, túlnépesedett valóságból a világot átfogó virtuális játék, az OASIS kínál menekülést. A digitális univerzumba belépve az emberek bármilyen testet magukra ölthetnek, és azt tehetnek, amit akarnak. Amikor a játékot feltaláló, és abból meggazdagodó James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, elrejtett néhány titkot a rendszerben. Aki megtalálja ezeket, mesés vagyonra tehet szert. A 18 éves Wade is benevez a kalandba, amely egyre veszélyesebb. Ernest Cline regényéből.

Egy kutya négy útja

Film Now - január 26., 18.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vannak barátságok, melyek több életen át tartanak. Ilyen Bailey kutya története is, aki négy eb-életen keresztül talált vissza szeretett gazdájához, Ethanhez. Nem is lehetnének boldogabbak a hétköznapok, hisz Bailey együtt él családjával, Ethannel, annak feleségével, Hannah-val a michigani farmjukon. Sőt, Bailey új játszópajtásra is talál, Hannah és Ethan tüneményes unokája, CJ személyében. Mikor CJ anyukája úgy dönt, maga mögött hagyja a vidéki életet, és kislányát is magával viszi, a szeretett kis barát egyik napról a másikra eltűnik az immár agg korban lévő eb életéből. Bailey napjai ekkor már meg vannak számlálva, és imádott gazdája, Ethan arra kéri őt, ezúttal unokája életébe térjen vissza, és vigyázzon rá, bármi történjék is. És akkor ismét bekövetkezik a csoda: Bailey egy cuki kölyökkutya testében születik újjá, méghozzá CJ oldalán, akivel elválaszthatatlan barátokká válnak. A hűséges eb-társ újra és újra visszatér a lányhoz, miközben ráébred arra, mi az ő végső küldetése, miért is született a világra.

Szörnyek az űrlények ellen

Paramount Channel - január 26., 18.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Különös baleset éri az esküvőjére készülő lányt. Susan nyakába esik az űrbéli trutyi, melynek hatására tizenöt méteresre nő. A katonaság elfogja, és a titkos bázisra viszik, ahol különféle szörnyeket őriznek. A Drabáliának elkeresztelt Susan mellett itt vigyáznak a rovarfejű zsenire, Dr. Csótányra, a félmajom-félhal Hiányzó Láncszemre, a zselés és elpusztíthatatlan B.O.B.-ra és Rovaroszauruszra, a száz méter hosszú lárvára. Hamarosan egy idegen robot landol a Földön. Miközben a világ a pusztulás szélére sodródik, az elnök parancsot ad, hogy a szörnyeket vessék be az űrlények ellen.

Aranyhaj és a nagy gubanc

RTL Klub - január 26., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Aranyhaj, a királyi pár elrabolt leánya egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal. Még soha nem tette ki a lábát a toronyból, és ha a boszorkányon múlik, örökre rab marad. Épp születésnapján toppan be váratlanul Flynn, a körözött bandita, aki az elveszett királylány fejdíszével szökésben van. Kényszerűségből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába.

A Madagaszkár pingvinjei

Moziverzum - január 26., 19.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A szuperkémek nem az égből pottyannak le, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el _ talán mert nyolc van neki. A pingvinek kénytelenek egyesíteni erőiket egy földalatti szervezettel, az Északi Széllel, hogy együtt szálljanak harcba a közös ellenség ellen. A két cég munkamódszerei meglehetősen különböznek, de ha le akarják győzni ravasz ellenségüket, akkor mégis vállt vállnak, szárnyat szügynek vetve kell harcolniuk. Különben a világ furcsa változásokon mehet keresztül...