Családi filmek vasárnapra

A hét utolsó napján sem maradunk filmek nélkül, a kisebbeket például egy kétbalkezes Indiana Jones és egy cuki kisteknős várja a képernyők előtt, míg a nagyobbak Shrek vagy egy meglehetősen lökött Tarzan kalandjain derülhetnek nagyokat.

Csizmás, a kandúr

Moziverzum - február 9., 7.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kandúr San Ricardo falu árvaházában nevelkedik, s itt barátkozik össze Tojás Tóbiással. Arról álmodoznak, hogy megszöknek, ám nem sikerül a terv, és emiatt összekülönböznek egymással. Egy napon Kandúr megment a dühöngő bika elől egy fehércselédet. A falu népe hősként ünnepli, ekkor kapja kackiás kalapját és a legendássá vált csizmáját - így lesz belőle Csizmás Kandúr. Ám újra felbukkan Tojás Tóbiás, aki a varázsbabot akarja megszerezni, és a dolgot csak tovább bonyolítja a két gonosztevő, Jani és Juli felbukkanása...

Az őserdő hőse 2.

HBO 3 - február 9., 7.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

George-nak és Ursulának gyermeke születik. Az őserdő hőse büszke is az ifjabb George-ra, reméli, hogy egyszer majd átveszi örökét. Ám az állatok dühösek, szerintük George több időt tölt a nőstényével és csemetéjével, mint a barátaival. A feszültség fokozódik, amikor felbukkan a dzsungelben Ursula anyja, aki mindent elkövet, hogy lányát visszatérítse a civilizációba. Közben George gorilla tesója Las Vegasba utazott, és bajba keveredett. Nem is kell több hősünknek, fogja a kis pereputtyát és nekivág a nagyvilágnak, hogy megmentse szőrős barátját.

Shrek a vége, fuss el véle

Film Now - február 9., 7.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Shrek már nem az a félelmetes óriás, akit egykor megismertünk: ha valaki meglátja, nem kezd el sikoltozva az ellenkező irányba rohanni. Békés családapa és köztiszteletben álló híresség, akit megsüvegelnek, ha felbukkan az utcán, és autogramot kérnek tőle a vasvillára. Nem csoda, hogy nem érzi jól magát a bőrében, meg akarja találni régi önmagát. Ehhez azonban a Túl az Óperencián torz, alternatív változatán keresztül vezet az út. Ott, ahol üldözik az ogrékat, a gonosz Rumpelstiltskin a király, és nem ismerik egymást Fionával. Shreken a sor, hogy helyrehozza, amit elrontott, megmentse barátait, visszaállítsa a világ rendjét, és visszaszerezze szerelmét.

Sammy nagy kalandja - A titkos átjáró

Filmbox Premium - február 9., 9.45
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető.

1959-et írunk. Sammy a tengeri teknős, ahogy megszületik Kalifornia tengerpartján, bemászik a vízbe és azonnal megtalálja, majd el is veszíti élete szerelmét, a gyönyörű és szintén bébi teknős Shellyt. Minden teknős elindul felfedezni az Óceánt mielőtt visszatér a partra ahol született, így tesz Sammy is, aki a hősies utazás során minden veszélyt kicselez annak reményében, hogy újra lássa Shellyt. Sammy 50 éven át "járja" a világ Óceánjait miközben legjobb barátjával, Ray-jel együtt tapasztalja meg, hogy az emberek hogyan ártanak a Földnek. Sammy piranhákkal harcol, megmenekül egy halászsas elől és misztikus úti titkok után kutat. Majd egy nap, számos kihívást túlélve, Sammy megtalálja Shellyt.

Garfield

SuperTV2 - február 9., 15.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Garfield számára az élet nem is lehetne tökéletesebb. Minden nap ledobja magát a fotelba a tévé elé, nekilát a lasagna-lakomának, és közben szívja imádott gazdája, Jon vérét. Ám egyik nap Jon beállít egy szeretni való, édes és butuska kutyával. A talpraesett macska először életében nem talál szavakat. Ubul érkezése persze felborítja Garfield tökéletes világát. Ezért amikor a kutyus eltűnik a gonosz Happy Chapman karmai közt, azt gondolhatnánk, Garfield örvendezik. Ám tőle szokatlan módon, akcióba lép...

Egy kutya hazatér

HBO 2 - február 9., 16.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mit tehet egy kutya, ha messzire kerül otthonról? Vágyakozik a gazdája után. És mit tesz egy olyan különleges, játékos kedvű, és makacs négylábú, mint Bella? Elindul. Hegyen-völgyön, havon és vadonon keresztülvágva, dacolva vadállatokkal, lavinával és ami a legveszélyesebb, az útjába akadó emberekkel keresi az otthonát, valamint a legjobb barátját, Lucast, meg az ő különleges családját. Bella több mint 600 kilométert tesz meg. Szerez barátokat, és néha menekülnie is kell, de csak egy cél lebeg a szeme előtt: a hazatérés.

Mary Poppins visszatér

HBO - február 9., 17.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Michael Banks három gyermekével és házvezetőnőjével, Ellennel még mindig a Cherry Tree Lane-en lakik, és abban a bankban dolgozik, melyben egykoron apja is. Jane Banks anyja nyomdokába lépve áll ki a munkavállalók jogaiért, miközben segítő kezet nyújt Michael családjának. Miután Michaelt súlyos veszteség éri, a talányos dadus, Mary Poppins ismét felbukkan az életükben, és különleges varázsképességei, no meg a mindig vidám lámpagyújtogató, Jack segítségével segít a családnak ismét felfedezni az élet örömeit és csodáit.

Tad Jones csudálatos kalandjai

Filmbox Family - február 9., 19.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hősünk mindig is arra vágyott, hogy egy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Álmainak beteljesülésére most mégis lehetősége nyílik, mikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet. Az indulás előtt egy szerencsétlen baleset következtében Tadnek kell beugrania régész barátja helyett. Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart, és bármire képesek... Így Tad nekivág élete legnagyobb kalandjának.