Családi filmek vasárnapra

Láttatok már nagyfülű űrkutyát, éneklő goblinokat, páncélos jegesmedvét, tojáson kotló lajhárt vagy szörny- és rémelhárításra "specializálódott" dán dogot? Biztosan! De itt az idő újraélni a kalandokat!

Lilo és Stitch 2. - Csillagkutyabaj

HBO - március 8., 10.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sok kaland közepette bekövetkezett az elképzelhetetlen, Lilo, a hawaii kislány és Stitch, a földönkívüli lény jó barátok lettek. Úgy tűnt, kapcsolatukat már semmi sem zavarhatja meg. Ám miközben Lilo a sziget nagy hulaversenyére készül, Stitch tökéletes világa repedezni kezd, előtörnek legmélyebb ösztönei. Mert Dr. Jumba valójában azért teremtette a titkos laborjában a plüsskutyára hasonlító szörnyet, hogy mindent elpusztítson. Lilo és társai összefognak, hogy megmenték a kislány barátját.


Scooby-Doo - A nagy csapat

Sony Movie Channel - március 8., 11.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szerencsére mindig vannak, akik szívesen megmentik a világot. Amikor a Rejtély Rt. tagjai hírét veszik, hogy egy távoli, titkos szigeten valaki világuralomra készülődve kísértettenyésztésbe kezd, habozás nélkül akcióba lendülnek. Pedig ránézésre nem tűnnek túl félelmetesnek: négy fura kamasz egy ócska autóban, kíséretükben egy beszélő dán doggal. Jó az, ha rájuk van bízva a világ jövője? Jobb már nem is lehetne! Cégük szörny- és rémelhárításra, kísértetkergetésre és démondöntésre szakosodott.


A diótörő és a négy birodalom

Film Now - március 8., 12.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Clarának csupán egy kulcsra van szüksége. Egy kulcsra, aminek nincs párja, mert ez nyitja a dobozt, ami felbecsülhetetlen ajándékot rejt néhai édesanyjától. A keresztapja éves ünnepi bálján a kislány egy aranyfonálhoz jut, ami elvezeti őt az áhított kulcshoz – aminek rögvest nyoma is vész egy különös, rejtelmes párhuzamos világban. Odaát Clara találkozik egy Philip nevű katonával, egy sereg egérrel és három birodalom kormányzóival. Clarának és Philipnek az ominózus negyedik birodalom területére kell merészkedniük, amit egy zsarnok irányít, hogy visszaszerezzék a kulcsot és visszaállítsák a harmóniát e bizonytalan világban.


Különös varázs

RTL Klub - március 8., 13.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy mese a goblinok, a tündérek és törpök első találkozásáról, mely korántsem alakul olyan zökkenőmentesen, mint várnánk. A kulturális különbségek ugyanis furcsa konfliktusokhoz vezetnek, ami nem is csoda, hiszen a film William Shakespeare: Szentivánéji álom című színdarabja alapján készült. A probléma fő forrása egy különös varázsital, amely felforgatja a békés világot.


Neveletlen hercegnő

VIASAT3 - március 8., 15.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ki ne játszott volna el azzal a gondolattal, hogy milyen volna előkelő uraságnak lenni? Uralkodni, szolgákat tartani, élvezni az életet. Nos a mi kis főhősnőnk, a középiskolás Mia nem örül túlságosan amikor kiderül, hogy nemesi felmenőkkel büszkélkedhet. Méghozzá nem is akármilyen fokon: született hercegnő, s egy kis európai királyság, Genovia trónörököse. A rangért ugyanis meg kell szenvednie az átlagamerikai (vagy átlag-globál) leánykának...


Jégkorszak 3. - A dínók hajnala

SuperTV2 - március 8., 16.55
Korhatár nélkül megtekinthető.

Újra együtt a nagy csapat. Manny, a mamut végre elszánta magát a családalapításra, most a nejével, Ellie-vel várják a trónörökös érkezését. Diego, az öregedő félben lévő kardfogú tigris viszont még mindig jobban szeret egyedül vadászni. Az ügyefogyott lajhárban, Sid-ben is feltörtek az apai érzések, a maga sajátos módján néhány dínótojás elcsenésével és keltetésével éli ki azt. Sajnos ezzel veszélybe is sodorja a kis csapatot, hiszen a dínó mama nem hagyja annyiban a dolgot. Miközben megpróbálják kirángatni Sid-et a bajból, még nagyobba kerülnek...


Az arany iránytű

RTL II - március 8., 18.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lyra, az árva kislány az oxfordi Jordan College neveltje, egyben egy párhuzamos világ lakója, amelyben a mindent átfogó Magisztérium sötét képviselői, az átkosok gyerekeket rabolnak. Az a hír járja, hogy az Északi-sarkon fekvő kísérleti állomásra viszik őket. Amikor Lyra legjobb barátja, Roger is eltűnik, a kislány megfogadja, hogy akár a világ végére is elmegy, hogy megmentse őt. Egy remek könyv családbarát verziója.