Családi filmek vasárnapra

Lazítsatok, ma még lehet! A mesefilmek kiapadhatatlan forrásából a hét utolsó napjára dühös madarakat és bizarr színű sertéseket, bajkeverő videójáték-hősöket, vicces kinézetű arisztokratikus ebeket és egy rövid eszű uszonyost választottunk, továbbá érkezik a Jégkorszak folytatása is egy nagyon nagy bumm-mal.

Nagyon vadon

Moziverzum - március 22., 7.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Boog már kismedve-korától békésen éldegél a csendes Timberline-ban, a helyi erdőőr, Beth garázsában. Tökéletesnek hitt élete azonban fenekestül felfordul, amikor találkozik Elliot-tal. Boog ugyanis megszabadítja a nyiszlett, törött agancsú kis szarvast a vadászok kötelékétől. A nagydumás agancsos ekkor ráveszi a mackót, hogy nézze meg, milyen a garázsajtón túli világ. Boog belekóstol a nagybetűs életbe, amelynek eredményeként a párost visszatelepítik a vadonba. A pánikba esett Boog szeretne hazamenni, ám ehhez kénytelen elfogadni Elliot segítségét. Persze viszontagságos utazás vár rájuk, teli kalanddal és veszéllyel...


A királynő kutyája

HBO - március 22., 9.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni. Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére áll. A királyi négylábúnak meg kell tanulnia, hogyan váljon nemes lelkű ebbé, miközben igaz barátokra lel és a nagy szerelem is rátalál.


Elátkozott Ella

Film Now - március 22., 12.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Születése napján alaposan kitol a Tündérkirálynő Ellával. Csupa szívjóságból elvarászolja, s míg él engedelmeskednie kell minden parancsnak. 18 évvel később, miután mostohatestvérei annyiszor kihasználták és bajba sodorták, ráadásul lejáratták a jóképű herceg előtt, úgy dönt, felkeresi Lucindát, hogy visszaadja neki kéretlen ajándékát. Az egyszerű kirándulás hamarosan kalandos utazássá válik, tele ogrékkal, szőke óriásokkal, és a gonosz királlyal, Edgarral.


Rontó Ralph

Filmcafe - március 22., 12.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rontó Ralph nem elégedett saját sorsával játékában. Szeretné, ha őt is úgy körberajonganák, ahogy a játék Jófiúját, Fix-It Felixet. A probléma csak annyi, hogy a Rosszfiút senki sem szereti, ám a hősöket annál inkább így, amikor egy modern, fps videojáték érkezik, élén a kőkemény Calhoun őrmesterrel, Ralph meglátja a lehetőséget, amely talán a hősiességhez és a boldogsághoz vezet. Egy egyszerű terv kiötlésével besurran a játékba, de nevéhez méltón mindent elront: akaratlanul szabadon ereszt egy halálos ellenséget, amely a játékterem minden játékára veszélyt jelent.


Scooby Doo 2.: Szörnyek póráz nélkül

Film+ - március 22., 13.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ennyi kísértet egyszerre még soha nem kísértett! Kezdődhet Scooby-Doo és a Rejtély Rt. legnagyobb vadászata! Egy talányos gonosztevő tartja rettegésben Menőfalva lakóit. A titokzatos rém szörnymasinájával egymás után éleszti újra a Rejtély Rt. összes eddigi ellenségét. Így aztán Frednek, Daphnénak, Bozontnak, Velmának és Scooby-Doo-nak minden csavaros ötletre, furmányos furfangra szüksége lesz, hogy megállítsák a rémes szörnyáradatot.


Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja

HBO 2 - március 22., 16.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A két legfiatalabb Pevensie-testvér a távoli rokonuknál lakik Cambridge mellett. Lucy és Edmund számára a legnagyobb nehézséget az unokatestvérük, Eustace elviselése jelenti. Amikor egy nap a három fiatal megáll a különös vitorlást ábrázoló festmény előtt, hihetetlen dolog történik: a kép megelevenedik, és ők a tengerben találják magukat. A Hajnalvándor legénysége menti ki őket. Caspian királytól megtudják, hogy Narniát egy zöld köd fenyegeti. A halálos veszélyt csak úgy győzhetik le, ha összegyűjtik a hét kardot, melyeket Aslan adott a lordoknak. C.S. Lewis regényéből.


Szenilla nyomában

HBO - március 22., 16.30
Korhatár nélkül megtekinthető.

A Némó nyomában folytatásában Szenilla balesetet szenved, melynek nyomán felsejlik benne egy gyermekkori emlékkép a családjáról. Mindez arra ösztönzi, hogy útra keljen a Nagy Korallzátonytól, megkeresni a szüleit. A nagy kalandban persze útitársa is akad a, a két bohóchal, Pizsi és Némó. Útjuk során különös figurák sorával találkoznak, például Hankkel, az akváriumról álmodozó polippal, egy rövidlátó cápával, egy a tájékozódási képességét elveszített delfinnel, és három bugyuta fókával.


Jégkorszak: A nagy bumm

SuperTV2 - március 22., 16.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A horda nem hordja el magát: a jégkorszak sztárjai (Sid, Manny és Diego) valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. Akkorába, amibe beleremeg a Föld! És egyszerre történik minden. Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be _ pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni. Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sid kénytelen szembenézni a ténnyel: az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De azután szembenéz egy dögös lajhárlánnyal is...

 

Angry Birds - A film

Moziverzum - március 22., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Végre kiderül, miért dühösek a madarak! Hisz eredetileg Madár-szigeten csupa kedves, boldog és a repüléssel nem is kísérletező szárnyas éli világát. A nagyszerű társaságból viszont valahogy mindig kilógott a három jó barát: Piros, aki azért néha kissé ingerült, valamint hű haverjai, Chuck és Bomba. Amikor azonban titokzatos, zöld malacok szállnak partra a szigeten, ők hárman sejtik meg először, hogy mivel is próbálkoznak a bizarr színű sertések…