Családi filmek vasárnapra

Éljen a vasárnapi semmittevés! Tudunk hozzá ajánlani minyonokat, versenyverdákat, oroszlánkirály háttérsztorit meg egy igazi cicás kalandot, valamint egy olyan családot, amit komolyan el se hisztek majd.

Minyonok

Moziverzum - április 19., 7.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Minyonok története az idők kezdetétől ered. Sárga egysejtű organizmusként kezdték, fejlődtek korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak. Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz...


Verdák 2.

VIASAT3 - április 19., 14.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

A legmenőbb versenyverda, Villám McQueen és utánozhatatlan barátja, az autómentő Matuka a Verdák 2-ben igazán nagy kalandba keverednek, amikor a tengerentúlra indulnak, mindenidők legelső Földgolyó Futam autóversenyére. A kupa elnyerője csakis a világ leggyorsabb autója lehet, azonban a győzelem felé vezető út telis tele van kátyúkkal, elterelésekkel és vidám meglepetésekkel is. Matuka már a verseny első fordulóján azonnal különös kalandba keveredik és kénytelen egyszerre lavírozni a szupertitkos kémküldetés és csapatfőnöki feladatai között. Hamarosan megkezdődik a legpörgősebb autósüldözés Japán és Európa utcáin, a legmenőbb verdákkal, régi és új kedvencekkel egyaránt.


Az oroszlánkirály 3 - Hakuna Matata

Film+ - április 19., 15.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Mindenki ismeri a kis Szimba izgalmas, néha szomorú, de mégis dicsőséges történetét. Mindenki tudja hogyan csalta csapdába a gonosz Zordon a trónörökös kisoroszlánt, és hogyan áldozta fel életét fia megmentésére az állatok királya. Arra is mindenki emlékszik, hogy Szimba világgá ment, abban a hitben, hogy apja haláláért ő a felelős. Tudjuk azt is, hogy jósorsa két nagyszerű baráttal ajándékozta meg: Timonnal és Pumbával. Ami az eredeti Oroszlánkirály történetből viszont soha nem derült ki az az, hogy hogyan teltek a száműzetés évei, együtt Timonnal és Pumbával. E filmből végre megismerhetjük a klasszikus történetet a varacskos disznó és a sivatagi kutya szemszögéből.


Minus

Filmbox Family - április 19., 15.05
Korhatár nélkül megtekinthető.

Tibbe, A Killendoorni Hírlap kedves, jó tollú újságírója nagy bajban van: a főszerkesztő megfenyegette, hogy kiteszi a szűrét. Tibbe ugyanis ahelyett, hogy a helybéli szenzációkat venné a tollára, javarészt a macskákról ír, akiket mellesleg nagyon szeret. Ám mostantól igazi híreket kell produkálnia. Miközben búsan ballag hazafelé a szerkesztőségből, az egyik fa ágai közt megbújva egy csinos, kiskosztümös fiatal lányt pillant meg. Tibbe lesegíti a lányt fáról, sőt szállást is ad neki. Minus - mert így hívják a lányt - felbukkanása óta azonban nagyon fura dolgok történnek a környéken...


Kicsi kocsi - Tele a tank

RTL Klub - április 19., 15.55
Korhatár nélkül megtekinthető.

Maggie vérében van az autóversenyzés, de aggodalmaskodó apja, Mr. Payton eltiltja a veszélyes sporttól. Kárpótlásul felajánlja lányának, hogy maga választhat egy országúti cirkálót. A roncstelep kopott verdái közül Maggie egy rozsdásodó, de nagyon is formás bogárhátút választ, és hamarosan felfedezi, hogy kisautója, Herbie önálló értelemmel rendelkezik. Egy nap aztán azon kapja magát, hogy Herbie bátorítására a legnívósabb autóverseny rajtvonalánál áll...


Jégvarázs

Cool - április 19., 16.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.


A hihetetlen család

RTL Klub - április 19., 19.45
Korhatár nélkül megtekinthető.

Mr. Irdatlan megbecsült és ünnepelt szuperhős volt egészen addig, amikor egy nap egy kotnyeles rajongója miatt majdnem tömegszerencsétlenséget okozott. A sajtó szította össznépi elégendetlenség nyomására a kormány úgy döntött, hogy megtiltja a szuperhősök ténykedését és ezzel egyidejűleg segíti beilleszkedésüket a normális társadalomba. Ezek után Mr. Irdatlan Bob Parr néven egy békés kertvárosban telepszik le szintén szuperképességű feleségével és gyermekeivel. Bob manapság már csak az unalom és az egyre növekvő zsírpárnák ellen harcol. Ám egy nap egy titokzatos megbízó jelentkezik nála és az akcióra éhes, félreállított szuperhős egy távoli szigetre indul, hogy végrehajtson egy szigorúan titkos megbízást.