Családi filmek vasárnapra

A hét utolsó napján olyan sztárok segítenek kikapcsolódni, mint Amy Adams, Susan Sarandon, Melanie Griffith, Macaulay Culkin, Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan – utóbbi színésznő ráadásul duplán!

Bűbáj

HBO2 – augusztus 23., 6.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Giselle-t, a szépséges hercegnőt a gonosz királynő száműzi a varázslatos, dalokkal teli rajzfilmvilágból. Ennek következményeként a lány a mai Amerikában találja magát. Giselle először elborzad New Yorktól, amelyben feje tetejére állnak a mesevilágban ismert tételek. Azután találkozik Roberttel, a válóperes ügyvéddel, aki kisegíti a bajból, és akibe lassan, de biztosan beleszeret. Igaz, hazájában már eljegyezte őt Edward herceg. A dolgok összekavarodnak, amikor megjelenik a herceg, ráadásul a gonosz királynő is New Yorkba érkezik, hogy a hercegnő életére törjön.

Dugipénz

Paramount Channel – augusztus 23., 8.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 12 éves Frank és két legjobb barátja, Brad és Kevin a serdülőkor határán vannak, és kezdik nem érteni az életet. A lányok mintha valami idegen bolygóról érkeztek volna: másképp viselkednek, másképp beszélnek, és ami a legrosszabb: úgy néz ki, olyan dolgokat tudnak, amiket a fiúk nem. A három kiskamasz úgy érzi, csak egyvalami segíthet rajtuk – látniuk kell egy pucér nőt, bármi áron. Összedobják dugipénzüket, és bicajra pattannak. Elmennek a nagyvárosba, ahol – úgy szól a fáma – a nők hajlandóak pénzért levetkőzni.

János vitéz

Mozi+ – augusztus 23., 9.25
Korhatár nélkül megtekinthető.

Miközben Kukorica Jancsi kedvesét öleli a folyóparton, az őrzésére bízott nyáj szétszéled. Jancsinak ezért bujdosnia kell, és sok nehéz kalandban, számtalan viszontagságban van része. Segít Franciaországból kiűzni a törököt, s mikor meggazdagodva hazatérhet, szép kedvesének, Iluskának csak sírhantját találja. Bánatában újra vándorlásra adja magát, s így jut el a mesék birodalmába, ahol megtalálja végre szerelmét... Petőfi Sándor remekművét Jankovics Marcell dolgozta fel. Az első magyar egész estés rajzfilmet 1973. május 1-jén mutatták be a magyar mozik.

My Girl – Az első szerelem

Sony Movie Channel – augusztus 23., 10.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 11 éves Vada Sultenfuss életében a halál nagy szerepet játszik, ami rögeszméjévé válik. Az édesanyját elveszítette, az édesapja pedig egy temetkezési vállalkozásból tartja el a családját. A lány részt vesz egy költészettel ismerkedő nyári kurzuson, hogy elkápráztassa az angoltanárát, akibe szerelmes. Thomas J., a legjobb barátja mindenre allergiás, de mindvégig kitart mellette, a lány gátlásait figyelmen kívül hagyva. Vada apja felveszi a temetkezési vállalkozásába Shellyt, a sminkszakembert, és lassan szerelmes lesz belé. Vada őrjöng dühében, és mindent megtesz annak érdekében, hogy szétválassza őket.

Apád-anyád idejöjjön!

Cool – augusztus 23., 16.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A nyári táborban vakációzó Hallie és Annie (Lindsay Lohan kettős szerepben) megdöbbenve veszik észre, hogy úgy hasonlítanak egymásra, mint egyik tojás a másikra. A két kislány némi ellenségeskedés után összebarátkozik, s hamarosan rájönnek, hogy testvérek, méghozzá ikrek, akiknek a szülei elváltak. Hamar megszületik a terv: helyet cserélnek, és összehozzák szüleiket. A tervet azonban veszélyezteti a papa (Dennis Quaid) csinos és nagyravágyó barátnője.

Hupikék törpikék – Az elveszett falu

Sony Movie Channel – augusztus 23., 16.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik – és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, nagy macskabarát hírében álló varázsló. A törpök hupikék világára most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indulnak, hogy megmentsék a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek, és alig tudnak kikászálódni a csávából…

Coco

VIASAT3 – augusztus 23., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színpompás világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.