Családi filmek vasárnapra

Ezen a vasárnapon Johnny Depp és Kate Winslet, a Super 8 vagány kölykei, az Addams Family tagjai, az őserdő hőse, Rosszcsont Jack és a hupikék törpikék vigasztalják a négy fal közé szorult gyerekeket és szüleiket.

Super 8

HBO – november 15., 11.10
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

1979-ben az Amerikai Légierő lezárta az 51-es körzet egy részét. Minden anyagot vonattal egy szigorúan őrzött létesítménybe szállítottak. Az éj leple alatt a tehervonat látványos balesetet szenvedett, mielőtt elérte volna végső célját; a szállítmány sorsa a mai napig rejtély. Egy titokzatos természetfeletti erő bujkál ebben az átlagos kisvárosban – de vajon ez az erő jó vagy gonosz? Mi a szándéka? Furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Ismeretlen kormányügynökök érkeznek – de mi célból? Foglyul akarják ejteni ezt az erőt, meg akarják védeni a várost, vagy el akarják hallgattatni a tanúkat? Egy átlagos család a különös események csapdájába kerül. A rejtély kibogozásáért folyó versenyben minden feltárt titok csak még több kérdést vet fel.

Karácsonyi lidércnyomás

HBO 3 – november 15., 14.45
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az Ünnepek Birodalmában Rosszcsont Jack uralkodik. Halloween város polgármestereként a frászt hozza az emberekre, de már nagyon elege van a fárasztó elfoglaltságból, az egyre unalmasabb rémisztgetésből. Amikor hírét veszi az elbűvölő Karácsonyvárosnak, megérlelődik benne a gondolat, hogy a saját irányítása alá vonja karácsony ünnepét. Ám a legjobb tervbe is hiba csúszhat. Hiába teszi el az útból a Mikulást, rá kell jönnie, hogy a helyettesítése nem gyerekjáték. A megszokott ajándékok helyett nem semmi meglepetések várják a gyerekeket a karácsonyfa alatt...

Az őserdő hőse

Sony Movie Channel – november 15., 15.10
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

George (Brendan Fraser), Tarzan késői utóda szenvedélyes szerelemre lobban a gyönyörű Ursula (Leslie Mann) iránt. Felcsillan számára a modern városi élet kényelmének lehetősége, végül mégis úgy dönt, visszatér a dzsungelbe, hogy elűzze a könyörtelen orvvadászokat, és megvédje barátait: Ape-et, a bölcs majmot, Tookie Tookie madarat és Shepet, a megbízható elefántot.

Addams Family 2. – Egy kicsivel galádabb a család

SuperTV2 – november 15., 16.10
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az Addams család most a megszokottnál is furcsább lett egy kicsit. Amikor Gomez és Morticia új tagot üdvözölhetnek az Addams háztartásban, Pubertet, a pihe-puha, ennivaló, bajuszos kisbabájukat – akkor az szerelem első látásra. Fester eközben teljesen belezúg a kéjsóvár dadusba, Debbie Jilinskybe, Wednesday és Pugsley azonban rájönnek, hogy a nő egy fekete özvegy típusú gyilkos, aki a halott férjei gyűjteményében szeretné tudni Festert is. A család jövője még kilátástalanabbá válik, amikor a mihaszna dada hozzámegy Festerhez, és elküldi a gyerekeket nyári táborba. De Wednesday tarsolyában mindig van egy-két hasznos dolog…

Rock csont

Paramount Channel – november 15., 16.15
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Bodi, az álmodozó tibetijuhászkutya-kölyök hamarosan apja nyomdokaiba lép, és a bolondos bárányok faluját fogja védeni a farkasoktól Hóhegyen. Vagy mégsem? Egy nap egy rádió hullik alá az égből, és mikor Bodi meghallja Angus Scattergood, a rocklegenda dalát, elhatározza, hogy ő is zenész lesz. Követve új szenvedélyét hátrahagyja a falut, és egy szál gitárral a városba indul. Ott azonban ősi ellenségei, a farkasok leselkednek rá, akik szentül hiszik, hogy a kölyök segítségével a hóhegyi ízletes bárányok közelébe férkőzhetnek. Egyedül Bodin múlik, hogy megmentse családját és barátait a leselkedő veszélytől anélkül, hogy feladná élete álmát: a zenét.

Hupikék törpikék – Az elveszett falu

Moziverzum – november 15., 17.25
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik – és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló. Hőseink hupikék világára most új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indulnak, hogy megmentsék a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek... és alig tudnak kikászálódni a csávából.

Én, Pán Péter

Film Mánia – november 15., 18.15
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A sikeres skót színpadi szerző, James Matthew Barrie (Johnny Depp) egy nap találkozik a Llewelyn Davies családdal: négy árva fiúval és gyönyörű édesanyjukkal (Kate Winslet). Barrie – a rosszalló vélemények ellenére – összebarátkozik a családdal, és a fiúkkal mindenféle huncutságot eszelnek ki. Kivételes képzelőereje vitorláshajóvá változtatja a domboldalt, az egyszerű botból óriási kard lesz, s a levegőbe eregetett sárkány elvarázsolt tündérként lebeg. Így válnak a Llewelyn Davies fiúk annak a Sohaországnak az „Elveszett Fiaivá”, ahol mindenki tud repülni, ahol egymást éri a sok csoda, csíny és huncutság, és ahol még az idő is megáll.