Családi filmek vasárnapra

Ha azt gondoltátok, hogy halloweenre elöntenek minket a jobbnál jobb szörnyes-szellemes mesék, akkor ki kell ábrándítsunk titeket. Nem rossz a helyzet, csak az elvárhatónál kicsit kevésbé tökös a felhozatal.

A titkos kert

RTL II - október 31., 7.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az árván maradt 10 éves Mary Lennox Yorkshire-be kerül, ahol nagybátyja, Archibald Craven és a házvezetőnő, Mrs. Medlock lakják az ódon palotát. Mary hamarosan felfedezi, hogy a ház számos titkot rejt, és egyik bolyongása során rábukkan a kastélyban a beteg unokatestvérére, Colinra, aki ágyban tölti az egész életét. Ráadásul Mary megtalálja a titkos kert kulcsát is, melyet nagybátyja évek óta zárva tart.


Shrek

Moziverzum - október 31., 9.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Valahol egy messzi mocsárban él egy Shrek nevű ogre, akinek imádott magányát hirtelen szétzúzza a bosszantó mesefigurák inváziója. Éléskamrájába egerek költöznek be, ágyába egy nagy, rossz farkas, három hajléktalan disznócska és még sok más mesebeli lény, akiket a gonosz Farquaad nagyúr űzött el birodalmukból. Shrek kénytelen ráállni, hogy megmentse otthonukat, hiszen csak így kaphatja vissza sajátját is.

 

Jetikölyök

Film Now - október 31., 9.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Pearl Studio és a DreamWorks Animation közös produkciója nagyszabású, 3000 mérföldes utazásra viszi a közönséget Sanghaj utcáitól a lélegzetelállító havas himalájai tájakig. Amikor egy baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.


Zűrös majom

RTL Klub - október 31., 13.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Eva minden álma egy kiskutya, míg szülei úgy gondolják, a mindig rendetlen, lusta kislány még nem alkalmas egy állat gondozására. Egy nap a szülők döbbenten tapasztalják, hogy Eva gyökeresen megváltozott, mit sem sejtve arról, hogy lányuk egy apró majmot rejteget a szobájában, aki a parkban szegődött mellé. De azt Eva sem sejti, milyen kalandok várnak rá, új kedvence ugyanis mindent ellop, ami pénzzé tehető...


Hotel Transylvania 2. – Ahol még mindig szörnyen jó

AXN - október 31., 14.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Drakula, a világ legismertebb vámpírja nem csak egyszerű szörny: a távoli, erdélyi havasok rejtekében, egy ősi kastélyban szállodát üzemeltet, ahol a rémisztgetésbe belefáradt szellemlények megpihenhetnek. Ezen kívül még gyermekét egyedül nevelő, aggódó apa is. Ő és fura barátai most visszatérnek, hogy ismét megpróbálják halálra nevettetni a nézőket.


Maci Laci

VIASAT3 - október 31., 16.10
Korhatár nélkül megtekinthető.

Maci Laci a Jellystone Nemzeti Park notórius bajkeverője. Az állandóan éhes mackó barátjával, Bubuval örökösen abban mesterkedik, hogy megszabadítsa a kirándulókat elemózsiájuktól. Nincs olyan trükk, amit be ne vetne a siker érdekében, miközben bohócot csinál legfőbb ellenségéből, Smith vadőrből. Ám a vidám életnek vége szakad. Brown polgármester elherdálta a város pénzét, s helyzetén úgy akar segíteni, hogy el akarja adni a parkot. Ha a fakitermelő vállalat kezébe kerül a terület, akkor Maci Laciéknak menniük kell.

 

Gru 2

Moziverzum - október 31., 17.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik...