Családi filmek vasárnapra

A mai napon végre már egy gyertyát sem hagyunk ki a buliból, ez az utolsó vasárnap karácsony előtt, használjátok ki! Irány a fotel, és válogassatok kedvetekre!

Sammy nagy kalandja – A titkos átjáró

Filmbox Premium - december 19., 8.05
Korhatár nélkül megtekinthető.

1959-et írunk. Sammy a tengeri teknős, ahogy megszületik Kalifornia tengerpartján, bemászik a vízbe és azonnal megtalálja, majd el is veszíti élete szerelmét, a gyönyörű és szintén bébi teknős Shellyt. Minden teknős elindul felfedezni az Óceánt mielőtt visszatér a partra ahol született, így tesz Sammy is, aki a hősies utazás során minden veszélyt kicselez annak reményében, hogy újra lássa Shellyt.


Kilenc élet

Film+ - december 19., 8.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tom Brand, a vakmerő milliárdos élete legnagyobb dobására készül. Az északi félteke legmagasabb felhőkarcolóját építi, miközben eltávolodik gyönyörű feleségétől és lányától, Rebeccától, akinek közeledik a születésnapja. Rebecca egy macskát szeretne, ezért Tom betér egy furcsa kisállat-kereskedésbe, ahol Felix Perkins egy fenséges macskát, Szőrmók urat adja el neki. Az úton hazafelé Tomot szörnyű baleset éri, kómába esik, és a macska testében tér magához.


Végre otthon!

Filmcafe - december 19., 10.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak...


A kis kedvencek titkos élete

TV2 - december 19., 13.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mit gondolsz, mit csinál a kedvenced, amikor nem vagy otthon? Max egy igazán jó és hűséges kutya, aki Katie nevű gazdájával él New Yorkban. Az életük fenekestül felfordul, amikor is a gazdi hazahoz egy játszópajtást kis kedvencének, Duke-ot, a hatalmas, szőrös kutyát. Max egyáltalán nem örül, hogy ezentúl osztoznia kell a gazdi szeretetén. Eleinte nem jönnek ki jól, és sokat marják egymást, ám nem is sejtik, hogy hamarosan csakis egymásra számíthatnak.


Alvin és a mókusok

RTL Klub - december 19., 15.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore fenyőfáját. A mókusok hamarosan a Los Angeles-i lemezkiadó cég előcsarnokában kötnek ki, éppen akkor, amikor Dave-et kirúgják. A bánatos dalszerző magához veszi a fa alatt lévői kosarat, benne az éhes mókusokkal. A három jómadár bevackolja magát Dave lakásába, és teljesen felforgatják az életét.


Mulan

RTL Klub - december 19., 19.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A megbecsült harcos legidősebb lányaként született Hua Mulan bátor, eltökélt, talpraesett ifjú hölgy. Mikor a császár határozata értelmében minden családból csatlakoznia kell egy főnek a hadsereghez, átveszi gyengélkedő apja helyét Hua Jun néven, s végül Kína legnagyobb harcosainak egyike válik belőle.

 

A SZESSÖN legújabb részében kiderül, mennyire van a vérében Lady Szomjasnak a kubai ritmus és a latin lüktetés.