Családi filmek vasárnapra

Az előrejelzések szerint mára kánikula várható, ilyenkor persze a legjobb víz mellett, vagy légkondi közelében tölteni az időt. Na most, ha egyikre sincs sanszotok, akkor még mindig lehet a jól bevált házi módszerekkel hűsölve tévézni, a mai kínálattól nem fogtok kimelegedni, ezt garantáljuk!

SpongyaBob – A mozifilm

HBO - június 19., 9.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kellemes, nyugodt az élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Valóságos Paradicsom, amit SpongyaBob Kockanadrág az otthonának nevez. Ám minden megváltozik, amikor lába kél Neptunusz király koronájának, és kiderül, hogy a gaz Plankton diktátori terveket dédelget. SpongyaBob és legjobb barátja, a kelekótya Patrik elindul, hogy felkutassák a koronát, és keresztülhúzzák Plankton számításait.


Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás

Moziverzum - június 19., 13.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vakációra indul a Heffley família, meg akarják látogatni a kilencvenedik születésnapját ünneplő Mamit. Ám Greget jobban izgatja a videójáték-találkozó, ezért megpiszkálja a GPS-t. A kitérőnek köszönhetően persze hihetetlen kalandokba keverednek...


Jönnek a kacsák

Paramount Network - június 19., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kis tollasnak, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.


Bébi úr

TV2 Kids - június 19., 16.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája - el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt.


Az órásmester inasa

m2 / Petőfi TV - június 19., 18.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az újszülött Urban bölcsője felett 3 jövendőmondó áll. Ketten jólelkűek, a gazdagságról és szerelemről jövendölnek, míg a harmadik a szegénységről és a végtelen szenvedésről. Kinek a jóslata lesz erősebb? Urban hamarosan megárvul, és a kapzsi órásmester veszi magához, hogy legyen az inasa...


Az elefánt és a pillangó

DUNA Televízió - június 19., 19.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Antoine váratlanul visszatér szülővárosába és felkeresi régi szerelmét, Camille-t. A fiatal nő egyedül neveli 5 éves kislányát, Elsát, aki még sohasem látta az édesapját. Egy véletlen folytán a kislány felügyelete egy napra Antoine-ra hárul, akiben - szinte maga számára is észrevétlenül - feltámad az apai szeretet...


Őslények országa 11. - A pöttömszauruszok támadása

Minimax - június 19., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedvenc őskori barátaink újra itt vannak egy új, mókával és kacagással teli kalanddal. Ezúttal a pöttömszauruszok lepik el a Virágzó Völgyet, hogy megtanítsák Tappancsot, milyen nagy bajt is okozhat egy aprócska hazugság. Ismerd meg a banda új barátait, és énekeld velük a vadonatúj dalokat!