Családi filmek vasárnapra

Indítsátok a napot egy finom itallal, és zárjátok a hetet egy menő filmmel, ha jól kombináltok, igazán nem lesz semmi ok a fintorra!

Végtelen történet

Paramount Network - július 17., 8.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bastiannak nem könnyű az élete. Édesanyja meghalt, az apja pedig állandóan azzal gyötri, hogy rosszul tanul és folyton álmodozik. A fiú egy szép napon besétál a könyvesboltba, ahol rábukkan egy érdekesnek látszó könyvre. Lenyűgözi Fantázia császárnőjének története. Az uralkodónő egyre gyengébb, mert birodalma veszélybe került, mind nagyobb területet pusztít el a Semmi. A császárnő úgy érzi, országa addig van biztonságban, ameddig ő él. Ahhoz azonban, hogy életben maradjon, szüksége van egy különleges gyógyszerre. Bastian annyira átéli az eseményeket, hogy egyszer csak ott találja magát Fantázia kellős közepén.


A takarítógép

Filmbox - július 17., 12.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Benoit és Charles, a két tinédzserfiú szeretne egy kis zsebpénzhez jutni a nyár folyamán, ezért úgy döntenek, hogy alapítanak egy háztakarító-brigádot. Az üzlet akkor indul be igazán, mikor az unatkozó Marie is csatlakozik hozzájuk: a trió nagy népszerűségre tesz szert a környéken, egyik megbízás követi a másikat, és gyűlik a pénz, de egyszer aztán minden jónak vége szakad...


Szilaj, a vad völgy paripája

Minimax - július 17., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szilaj, a vad és fékezhetetlen paripa társainak vezetője, védelmezője. Egy napon harmonikaszót hoz felé a szél a hegyekből, ő pedig elindul, hogy megtudja az ismeretlen hangok eredetét. A távolban szokatlan fényeket pillant meg, és ez végképp felkelti a kíváncsiságát. Egy tábor tüzét fedezi fel, körülötte pedig furcsa lények ülnek - emberek -, akiket még sosem látott. Az első találkozás azonban drámai fordulatot hoz...


Jorinde és Joringel – Készült a Grimm fivérek meséje nyomán

m2 / Petőfi TV - július 17., 14.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A titokzatos erdőben élő boszorkány elrabolja a szerelmes Jorindét. Kedvese Joringel a keresésére indul. A szerelemben csalódott boszorkány megpróbálja bebizonyítani, hogy Joringel hamarosan elfelejti a lányt. Igen ám, de a szerelem mindennél erősebb, az eszes fiú kiállja a varázslatos próbákat, megküzd a rablólovaggal és a boszorkánnyal is.


Guszukó Budori élete

VIASAT FILM - július 17., 16.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Budori az ihatovi erdőben élt, de egyedül maradt, miután családját elveszítette a hideg időjárási körülmények miatt. Rengeteget dolgozik gyárakban és szántóföldeken, végül a Vulkáni Osztály jeles mérnöke lesz.


A Grincs

Moziverzum - július 17., 19.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Grincs főhőse magányosan éldegél barlangjában a Kobak-hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, melyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből. Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Amikor a kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz az ünnepség, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt.


Bajkeverő majom 2: Kövesd a majmot!

Minimax - július 17., 20.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

A világ legkedveltebb és legkíváncsibb majma visszatér! Csatlakozz George-hoz és a sárga kalapos Tedhez, és nézd meg, hogyan juttatják vissza családjához Kaylát, a kiselefántot egy őrült kaland során.