Családi filmek vasárnapra

Aranyvasárnaphoz képest némileg témaidegen a felhozatal, de ne legyünk telhetetlenek, legalább van mit nézni.

Alvin és a mókusok - A mókás menet

RTL HÁROM - december 18., 9.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dave, a három mókus nevelőapja nagy döntésre szánja el magát. Meg akarja kérni a barátnője, Samantha kezét. Ennyi épp elég Alvinnak, Simonnak és Theodore-nak, akik ki nem állhatják Samantha kamasz fiát, aki szintén nem repes a közös családi vállalkozástól. Ezért amikor Dave és szerelme Miamiba utaznak, a srácok egy tervet eszelnek ki. Titokban nekivágnak a világnak, hogy cuki rágcsálók módjára megakadályozzák a végzetesnek hitt frigyet.


Snoopy és Charlie Brown – A Peanuts film

Moziverzum - december 18., 11.50
Korhatár nélkül megtekinthető.

Charlie Brown, a világ talán legismertebb, legkerekebb fejű lúzere, a kisiskolás, akinek soha, semmi sem sikerül, belevág élete legnagyobb, legkockázatosabb vállalkozásába: meg akarja szólítani az osztályukba érkezett új lányt...


Kalózok! – A kétballábas banda

HBO - december 18., 12.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kalózkapitányt határtalan vágy és lelkesedés hajtja, a nyílt tengeren azonban minden terve csődöt mond. A Kapitánynak az a nagy álma, hogy egyszer végre legyőzze riválisait, Büszke Bellamyt és Penge Lizt, és megszerezze a Kalózok Oscar-díját, a hőn áhított Év kalóza-díjat...


Szörnyen boldog család 2.

HBO 3 - december 18., 13.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hogy Baba Jagát és Renfieldet kiszabadítsák Mila Starr szörnyvadász karmai közül, a Wishbone család ismét vámpírrá, Frankenstein-szörnnyé, múmiává és vérfarkassá változik. A szerethető szörnycsalád három denevérkedvencük segítségével újra körbejárja a világot, hogy megmentsék barátaikat.


Medvevilág Szicíliában

m2 / Petőfi TV - december 18., 18.14
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Két vándorszínész a hóvihar elől egy barlangba menekül, és ezzel felébreszt egy öreg medvét. Hogy ne egye meg őket, egy történetet mesélnek el neki, arról, hogyan vették át az uralmat a medvék Szicíliában.


Állati szövetség

Moziverzum - december 18., 19.00
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roger, a Robin Hoodra hajazó kóbor kutya és Belle, az elegáns, ám elkényeztetett cicus Robo Cityben, egy hipermodern metropoliszban élnek. Bár nem ismerik egymást, együtt keverednek bele a városukat sújtó kaotikus események sodrába, amikor a metropoliszt üzemeltető robotok megvadulnak, és átveszik az irányítást. A zűrzavaros történések közepette hőseink rákényszerülnek, hogy a túlélés érdekében félretegyék előítéleteiket, összefogjanak és fejest ugorjanak egy akciódús kalandba.


A kis kedvencek titkos élete 2

TV2 Kids - december 18., 19.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 2016-os A kis kedvencek titkos élete folytatásában az első részben megismert Max és Duke új kihívással szembesül, amikor gazdájuk, Katie megismerkedik egy férfival, akivel összeházasodnak, és gyermekük születik. A kis család a kutyákkal együtt vidékre kirándul, ahol Max megismer egy Kakas nevű juhászkutyát, akinek a segítségével talán legyőzheti félelmeit.