Családi filmek vasárnapra

A hideg, borús vasárnapok nagy előnye, hogy annyira nem is bánjuk, hogy túlvagyunk rajtuk, az eltöltésük viszont lehet kellemes is, ha a megfelelő körülmények adottak. Készüljetek rá a jövő hétre egy-két vidám filmmel!

Asterix – Az istenek otthona

Paramount Network - január 29., 11.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az időszámítás csak ötven év múlva kezdődik, de a rómaiak már rég elfoglalták egész Galliát. Vagyis majdnem az egészet, mert van egy falu, aminek lakói ellenállnak a hatalmas sereggel érkező hódítóknak, és mindenkit, aki egy kicsit is rómainak tűnik, messzire kergetnek.


Lassie hazatér

Filmbox Premium - január 29., 11.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A nehéz anyagi körülményekkel küszködő Maurer család arra kényszerül, hogy ideiglenesen megváljanak szeretett kutyájuktól, Lassie-től. De a világ talán legismertebb ebét sem a távolság, sem a láncok nem akadályozhatják meg abban, hogy megpróbáljon visszatérni imádott gazdáihoz.


Lily és Pisztácia

RTL HÁROM - január 29., 12.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lily Davidson, a 17 éves kamaszlány már nagyon várja a nyarat, amit a barátnőivel tölthet a pompomlány-táborban. Azonban apja, az elfoglalt üzletember úgy dönt, hogy lányát öt hétre Glo nénihez küldi egy igazi rancsra, az isten háta mögé. Lily eleinte nem örül a döntésnek, de a rancson rádöbben, hogy milyen sokat jelentenek számára az állatok - különösen egy ló, Pisztácia kerül közel a szívéhez.


Bajkeverő majom 2: Kövesd a majmot!

Minimax - január 29., 13.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Csatlakozz George-hoz és a sárga kalapos Tedhez, és nézd meg, hogy hőseink hogyan segítenek Kaylának, a cirkuszi kiselefántnak visszajutni a családjához egy őrült kaland során!


Én kicsi szörnyem – A mélység legendája

VIASAT3 - január 29., 14.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kis Angus roppant magányos kisfiú. Ám egyik napról a másikra minden megváltozik, amikor hatalmas, titokzatos tojásra bukkan a híres-hírhedt skóciai Loch Ness-tó partján. Hamarosan kiderül, hogy a tojás lakója nem más, mint a legendás szörny, igaz, korának megfelelő kiadásban. A kisfiú és a csintalan szörnyecske, melynek a tojáshéj még ott van a fenekén, remekül megértik egymást. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor Angus kicsi szörnye napról napra nagyobb lesz. Egyre nehezebb elrejteni őt a világ szeme elől.


Clifford, a nagy piros kutya

HBO 3 - január 29., 14.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor a középiskolás Emily Elizabeth találkozik egy varázslatos állatmentővel, aki egy kis, piros kölyökkutyát ajándékoz neki, még nem is sejti, hogy New York-i otthonában egy nap majd arra ébred, hogy kiskutyája hatalmas, 10 méteres vadászkutyává változott...


Csocsó-sztori

m2 / Petőfi TV - VIASAT3 - január 29., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amadeo egy kicsi faluban él, amit senki sem ismer. Napjait, gyerekkora óta a helyi társadalmi élet központjában, egy kis vendéglőben tölti, ahol féltve dédelgetett csocsó-asztalán való játékkal, és titkos szerelme, Lara utáni vágyakozással telnek a mindennapjai. Megszokott kis élete hirtelen darabokra hullik, amikor a falubéli Ász, mint a világ legjobb labdarúgója visszatér, hogy egy gyermekkori csocsóvereségéért elégtételt vegyen.