Családi filmek vasárnapra

Április utolsó napján sem maradtok filmek nélkül, ráadásul mivel a holnap még szünnap, így bátran lehet válogatni is belőlük!

Angry Birds 2. – A film

HBO 2 - április 30., 9.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Madársziget boldog lakói, köztük a három jómadár, Piros, Chuck és Bomba mindig jót akarnak, azonban valami állandóan közbejön, ami miatt kénytelenek dúlva-fúlva lerendezni a dolgokat. Amikor azonban új fenyegetés merül fel, ami veszélybe sodorja a Madár-, illetve a Malacsziget lakóit, a dühös madarak és a zöld malacok kénytelenek összefogni, hogy megmentsék az otthonaikat.


Macskafogó 2. – A sátán macskája

RTL - április 30., 13.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Grabowskit újra akcióba szólítják. A dzsungel mélyén élő macskapopuláció ugyanis továbbra sem hagyott fel az egerek üldözésével. Vadászat közben elkapják a Stanley nevű újságíró egeret, akinek persze eljár a szája. A lényeg, hogy a cicók és a sajtzabálók ismét egymásnak esnek...


Sonic, a sündisznó 2.

HBO 3 - április 30., 13.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután Sonic Green Hillsben letelepedett, alig várja, hogy bebizonyítsa, megvan benne minden, ami ahhoz kell, hogy igazi hős legyen. A próbára akkor kerül sor, amikor Dr. Robotnik visszatér, és ezúttal új partnere van, Knuckles, aki egy olyan smaragdot keres, amely képes elpusztítani a civilizációkat. Sonic saját segítőtársával, Tailsszel együtt indul el egy bolygón átügető utazásra, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt az rossz kezekbe kerülne.


Vuk

TV2 - április 30., 14.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A rókacsaládban "gyermekáldás" van. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor azonban az emberek miatt a kisróka árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja a barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére bátor rókává cseperedik.


Lúdas Matyi

m2 / Petőfi TV - április 30., 18.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A klasszikus Fazekas Mihály-mesének megfelelően Lúdas Matyi, a szegény, furfangos libapásztor kisfiú története elevenedik meg Dargay Attila ma már klasszikussá vált rajzfilmjében. A film igazi csemege. A remek figuráknak kiváló magyar színészek kölcsönzik a hangjukat, és ráadásként Liszt Ferenc és Daróci Bárdos Tamás fantasztikus zenéje csendül fel.


Macskafogó

Moziverzum - április 30., 19.10
Korhatár nélkül megtekinthető.

Az egerek sorsa megpecsételődött. Az X bolygón a vérszomjas macskák semmibe veszik a jogot, és az egértársadalom felszámolására törekednek. De megcsillan egy reménysugár, az egerek főtudósa feltalálja a megoldást. A titkos szolgálat azonnal aktiválja legjobb ügynökét, Grabovszkyt, hogy még időben célba jusson a tervrajz...