Családi filmek vasárnapra

Lassan itt a nyári szünet, így talán nem is olyan nagy baj, hogy már vasárnap van, viszont ha szeretnétek még jobban feldobni a mai hangulatot, azt akár filmekkel is megtehetitek.

Calamity, Jane Cannary gyermekkora

HBO 3 - június 4., 7.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 12 éves Martha Jane és családja a jobb élet reményében nyugat felé tart egy kocsikaravánnal. Az apját ért szerencsétlenség után Martha Jane gondjaiba veszi a testvéreit, és megtanulja hajtani a családi kocsit. Még soha nem érezte magát ilyen szabadnak. Praktikus okokból merészen fiúnak öltözik, de viselkedése egyre nagyobb szálka a közösség szemében...


Paddington 2

Film+ - június 4., 9.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, és készülődik imádott nagynénje, Lucy századik születésnapjára. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az lesz a megfelelő ajándék. Csakhogy a könyvritkaság sok pénzbe kerül, ezért Paddington mindenféle munkát elvállal, hogy összegyűjtse az árát.


Mia és én: Szintópia hőse

Minimax - június 4., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mia varázskönyve egy csodálatos világot rejt. Egy nap a lány Szintópiában találja magát, ahol különleges lényekkel találkozik. Mia is tündérré változik és barátaival összefog, hogy megmentsék Szintópiát a gonosz uralma alól. Minden reményük a nagy és erős Vihar Unikornis.


A kutya, aki megmentette a nyarat

RTL - június 4., 13.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Végre itt a nyár, és vége az iskolának. De nem a Bannister házban! Amikor szeretett kutyájuk, Zeusz tönkreteszi Belinda buliját, a nagyi engedelmességi iskolába küldi a kutyát és a gazdáját is. Persze Zeusz gazdája, George már az első nap összetűzésbe kerül az iskola szigorú oktatójával, Vernonnal, ráadásul a helyzetet tovább rontja Apollo, Vernon szuper K-9-es asszisztense.


Vuk

m2 / Petőfi TV - június 4., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A rókacsaládban "gyermekáldás" van. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére ügyes, bátor rókává cseperedik.


Zambézia

TV2 Kids - június 4., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy fenséges vízesés peremén, Afrika szívében terül el Zambézia csodálatos madárvárosa, amit a bölcs és harcedzett Őszkarom vezet. Vijju, a fiatal sólyom apja akarata ellenére elhagyja távoli otthonukat, hogy csatlakozzon a tekintélyes Hurrikán védelmi repülőosztaghoz, amelynek tagjait Csőrnagy képezi ki Zambézia egének védelmére...


Csillagkutyák

Minimax - június 4., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy kóbor és egy cirkuszi kutyus Bajkonurba, a szovjet űrhajózás központjába kerül, ahol igazi űrhajós, azaz űrkutya kiképzésen vesznek részt. A történet végén már nem csak ugatják a Holdat, hanem meg is közelítik.