Családi filmek vasárnapra

Bár a mai kínálat meglehetősen szerényre és szellősre sikerült, azért tudtok miből válogatni, ha éppen a tévé elé vetődnétek ezen a szép nyári napon. Ki is gyűjtöttük a legjobbakat, nehogy lemaradjatok!

Tad, az utolsó felfedező

Moziverzum - június 25., 11.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad Las Vegasba utazik, hogy megtekintse Sara Lavroff régésznő bemutatóját a legújabb felfedezéséről, ami nem más, mint egy papirusz, amely igazolja, hogy létezik Midász király legendás nyaklánca, aminek az érintésétől minden arannyá változott. Ám Tad és Sara boldog találkozóját beárnyékolja a tény, hogy egy gonosz gazdag ember elrabolja a régésznőt, hogy megszerezze a talizmánt...


Végtelen történet

Paramount Network - június 25., 11.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bastiannak nem könnyű az élete. Édesanyja meghalt, az apja pedig állandóan azzal gyötri, hogy rosszul tanul és folyton álmodozik. A fiú egy szép napon besétál a könyvesboltba, ahol rábukkan egy érdekesnek látszó könyvre. Lenyűgözi Fantázia császárnőjének története. Az uralkodónő egyre gyengébb, mert birodalma veszélybe került, mind nagyobb területet pusztít el a Semmi. Bastian annyira átéli az eseményeket, hogy egyszer csak ott találja magát Fantázia kellős közepén.


Nyúl Péter

VIASAT3 - június 25., 14.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot. Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak a nappaliban. Azonban a helybéli tanyagazdának erről egészen más a véleménye.


Az elrabolt hercegnő

TV2 Kids - június 25., 18.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ez a varázslatos mese a bátor lovagok, szépséges hercegnők és mágusok világában játszódik. Ruszlán, a vándorszínész arról álmodik, hogy lovag lesz belőle. Egy napon találkozik a szépséges Milával, akivel első látásra egymásba szeretnek, ám a fiú nem sejti, hogy ő a király lánya. A szerelmesek boldogsága nem tart sokáig, mert egy ördögi varázsló, Csernomor elrabolja a hercegnőt. Ruszlán a nyomába ered, szembeszáll megannyi veszéllyel, hogy bebizonyítsa, az igaz szerelem erősebb a varázslatnál.


Tüzes szív

TV2 Kids - június 25., 19.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Georgia, a kalandvágyó kislány arról álmodik, hogy egyszer édesapja nyomdokaiba lép, aki egykor New York egyik legnagyszerűbb tűzoltója volt. Az apa, Shawn azóta viszont a tömlőt tűre és cérnára cserélte és varrodát nyitott, ugyanis egy korábbi tragédiát követően nem volt képes folytatni régi munkáját, és a rossz emlékek miatt azt sem szeretné, hogy lánya erre az útra lépjen. Egy napon azonban rejtélyes tüzek ütnek ki városszerte...


Pulykaland

Minimax - június 25., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy családi farm pulykái csendes, kukoricával teli életet élnek. Csak az ebédidőre és a napozásra van gondjuk a Gazda mellett, akiről meggyőződésük, hogy egy nap eljuttatja őket a Pulyka Mennyországba. Ott van viszont Reggie, a kiváló elméjű pulyka, aki a Gazda kritizálása és a földi pulykaélet iránti csekély érdeklődése miatt száműzötté válik. Reggie élete örökre megváltozik, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke váratlanul meglátogatja a farmot és Felmentett Pulykává avatja.