Családi filmek vasárnapra

A mai tévés kínálat elég vegyesre sikerült, de talán annyira nem is rossz a helyzet. A szokásos hétzáró ajánlónk következik!

Sonic, a sündisznó 2.

HBO 3 - július 9., 9.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután Sonic Green Hillsben letelepedett, alig várja, hogy bebizonyítsa, megvan benne minden, ami ahhoz kell, hogy igazi hős legyen. A próbára akkor kerül sor, amikor Dr. Robotnik visszatér, és ezúttal új partnere van, Knuckles, aki egy olyan smaragdot keres, amely képes elpusztítani a civilizációkat. Sonic saját segítőtársával, Tailsszel együtt indul el egy bolygón átügető utazásra, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt az rossz kezekbe kerülne.


Félix és az Árnysziget kincse

Minimax - július 9., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 12 éves Félix meg van győződve arról, hogy édesapja, aki két éve tűnt el a tengeren, még mindig életben van, ezért egy nyugdíjas halász, Tom társaságában a keresésére indul.


Grimm meséiből: Hamupipőke

m2 / Petőfi TV - július 9., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kedves és szorgalmas árvalány, aki mostohaanyjával és annak lányával lakott régi udvarházukban. A két gonosz nő mindent elkövetett, hogy az árva életét megnehezítse. Koszos, foltos ruhában járatták a kislányt és állandóan dolgoznia kellett, míg mostohatestvére szép ruhában páváskodott. Ám egyszer Hamupipőke egy kedves, fiatal vadásszal ismerkedett meg az erdőben, majd híre jött, hogy a király fia, a herceg házasodni készül, és bált rendez...


Hókirálynő 2.

TV2 Kids - július 9., 16.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Élt egyszer egy kegyetlen, fagyos szívű Hókirálynő, aki egykor dermesztő télbe borította az egész világot. Hatalmát egy jószívű, bátor kislánynak, Gerdának sikerült megtörnie, amiben segítségére volt Orm, a troll. Orm egykor a Hókirálynő szolgálatában állt, ám végül a barátai kedvéért legyőzte gyávaságát, és szembefordult a félelmetes királynővel. Az átok megtörése után felenged a fagy, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Orm kiszabadítja a trollokat a jég fogságából, hőstettét azonban nem meri felvállalni, nehogy kiderüljön, hogy ő igazából a Hókirálynő szolgálója volt...


Niko - Kistesó nagy bajban

m2 / Petőfi TV - július 9., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Niko, a kis rénszarvas előtt komoly kihívások állnak: édesanyja, Oona épp újraházasodik és ráadásul rábízták új mostohatestvérét, a kis Jonnit is, hogy vigyázzon rá. Azonban bújócska közben a kis Jonnit elrabolják a gonosz sasok, Niko pedig elindul, hogy felkutassa kisöccsét. A mostohatestvére utáni kutatás során a kis rénszarvas rájön, mennyire fontosak a barátok és a család.


Az űrmacska

Minimax - július 9., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Pettson, a gazda kis farmján él, műveli a földjét, gondozza állatait. Az állatok közül is leghűségesebb társa Findus, szeretett macskája, aki sok örömet okoz, akivel sok-sok érdekes kalandot élhetnek át, és aki természetesen pajkosságával sokszor bosszantja is a kedves gazdát.