Elstartolt a Szeretetcsoki 2021

A Szeretetcsoki 2021 csokigyűjtés révén idén is bekapcsolódhat mindenki az ünnepi jótékonykodásba. Kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes jótevői - más segítség mellett - csokoládét is osztanak.

Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok "Szeretetcsoki" csokoládé gyűjtő akciót szervez. A csoportok a közösségükben összegyűjtött tábla csokikkal segítik az alapítvány fontos gyermek és családvédelmi tevékenységét, az alapítvány a legtöbb csokit beküldő csoportokat értékes díjakkal megjutalmazza. Cégek, családok is részesei lehetnek a jótetteknek, melyről részletes tájékoztató a www.szeretetcsoki.hu oldalon érhető el.



Évtizedes múltra tekint vissza az ország első jótékonysági csokigyűjtő programja, mely a tehetősebbek áldozatáról, illetve a rászorulók támogatásáról szól, de egyben megmutatja a közösség erejét is. Évente egyre több céges csapat, iskola, óvoda, baráti csoport kapcsolódik be a csokigyűjtésbe, így több tízezer csoki kerülhet be a a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági Szeretetcsoki raktárába. Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy a jótékonysági gyűjtések célja a beérkező adományok mellett az is, hogy a társadalom tagjait segítsék rávezetni arra, hogy milyen fontos az egymásra figyelés. Apró tettekkel óriási eredmények érhetők el, pl. egy odafigyelőbb társadalom is kialakulhat.

Mátrix Közhasznú Alapítvány

 

 

Elindult a Port.hu új videósorozata, a SZESSÖN. Nézzétek meg az első részt, amelyben Kiss Gergő háromszoros olimpiai bajnok mutatja meg, milyen remekül bánik a dobverőkkel. Kövessetek minket a Youtube-on is!