Ez vár rád a Boomeranggal augusztusban

Új részek érkeznek a Musi-Musi és a gombácskákhoz, hétvégenként Bébi bolondos dallamok-maraton vár, ifjabb Sherlock Holmesszal pedig nyomozóst játszhatunk.

Új részek: Musi-Musi és a gombácskák

augusztus 30-tól minden nap 17 órakor

Musi-Musi és a gombácskák gombasztikus kalandokra invitálják a családokat. A sorozat szereplői az erdő apró védelmezői, akik azzal töltik idejük nagy részét, hogy felfedezzék a természet csodálatos és vad világát. Tanulságos kalandjaik során megismerhetjük a gombácskák egyedi képességeit, és sok mindent megtudhatunk a felnőtté válásról.

Forrás: WarnerMedia


Összeállítás: Játsszunk nyomozóst!

Augusztus 2-tól hétköznap 14 órakor

Ifjabb Sherlock Holmes közös nyomozásra hívja a gyerekeket. A Tom és Jerry-show, a Bonbon és Bentley, a Grizzy és a lemmingek és a Mr. Bean epizódjai között a Boomerang nézői játékos rejtvényeket oldhatnak meg a pöttöm detektív segítségével.

Forrás: WarnerMedia


Maraton: Bébi bolondos dallamok-hétvége

augusztus 7-től hétvégén 12 órakor

Mielőtt a klasszikus animációs rövidfilmek fesztelen sztárjaivá váltak, Tapsi, Dodó, Szilveszter, Csőrike és a banda is apró, a világra ártatlan tekintettel és kíváncsian rácsodálkozó totyogók voltak. Kis hőseink ugyanolyan elragadóak, viccesek és egyediek, mint felnőtt megfelelőik, de mindezt gyermeki bájjal és ártatlansággal vegyítik. A Boomerang nézői augusztusban egész hétvégéket tölthetnek a csöppségekkel.

Forrás: WarnerMedia


(via WarnerMedia)