Ezt nézd a Cartoon Networkön augusztusban!

Új évaddal és új sorozattal is készülnek. Szörny-öböl, Bűbájtábor és Gumball-maraton a gyerekcsatorna kínálatában a nyár utolsó hónapjában.

Új sorozat: Szörny-öböl

augusztus 9-től minden nap 12:40-kor, ismétlés minden nap 16:55-kor

Szörfözz és vonyíts a Holdra a Szörny-öbölben! Kövesd a hullámlovas testvérpárt, amint fantasztikus nyári vakációjukat töltik a Szörny-öbölben: egy titkos parton, ahol a szörnyek szelídek, a kalandok viszont annál vadabbak! Felejthetetlen nyári élményekkel és szörnyen szórakoztató időtöltéssel vár a vadonatúj sorozat.

Forrás: WarnerMedia


Új évad: Bűbájtábor

augusztus 21-től szombaton 13:35-kor, ismétlés vasárnap 14:30-kor

Oscar, az elefánt és legjobb barátja, Süni először táboroznak a szüleiktől távol. Így hát össze kell szedniük a bátorságukat és önállósodniuk kell. A táborban a személyzet boszorkányokból áll, a lovak egyszarvúvá változnak és szörnyek élnek az ágy alatt. Nem mindennapos egy nyári táborban, hogy a gyerekek beszélő cápával úsznak a medencében, hogy egy másik univerzum bejáratára bukkannak a szobájukban vagy hogy barátságot kötnek a Holddal. De ezen a szigeten bármi megtörténhet.

Forrás: WarnerMedia


Maraton: Nyári szünet Gumball-lal

augusztus 6-tól minden nap 10:20-kor

A rekkenő hőségben van, hogy semmi kedvünk kimozdulni a hűvös szobából. Ám a legnagyobb kánikulában is edzhetünk, méghozzá a hasizmainkra, a Watterson család ugyanis önfeledt kacagásra hívja az egész családot. Délelőttönként érkeznek a Gumball csodálatos világa válogatott epizódjai: a maratonban helyet kapnak a legizgibb, a legőrültebb és természetesen a legviccesebb történetek.


(via WarnerMedia)