Farsangi nyereményjátékot hirdetett a Bondoró

Az utcaszínház fesztivál hivatalos álarcát keresik. A résztvevők fesztiválbelépőket és értékes nyereménycsomagokat nyerhetnek.

Itt a farsang, az önfeledt kacagások, a jókedv és természetesen a jelmezes forgatagok időszaka! Mi sem lehet alkalmasabb idő egy kis álarcos bolondozásra! A Bondoró Fesztivál számára mindez ismerős terep, hiszen a vidám utcaszínházi eseményt most már harmadik éve varázsolják közénk nyaranta a fesztiválon.

Ezért arra gondoltak, hogy idén ők is csatlakoznak a farsangi álarcos mulatozások forgatagához – hiszen az előző évet követően mindenkire ráfér már egy kis móka.

„Induljon hát vidáman az új év, és bolondozzunk együtt egy kicsit a farsang örömére!

A Bondoró ennek apropóján farsangi nyereményjátékot hirdet, amelyben keressük az utcaszínház fesztivál hivatalos álarcát” – olvashatjuk a fesztivál közleményét.


A játékra bárki jelentkezhet. A farsangi álarcok terveit e-mailben várják a jelentkezőktől, február 1-jén 12 óráig. Az alkotásokat ezt követően egy művészekből álló szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai Kiss Ági, a szegedi Kövér Béla Bábszínház igazgatója, Sena Dagadu énekesnő, valamint Ágoston Béla multiinstrumentalista zeneközelítő, a Zuboly alapítója. Ők szerepelnek a fentebb látható kedvcsináló videóban is. A játék további részleteit pedig ide kattintva olvashatjuk el. A résztvevők fesztiválbelépőket és értékes nyereménycsomagokat nyerhetnek.


(via Bondoró Produkció)