Gyerekbiztos gyereknap a Netflixszel

Az alábbi öt film tuti választás a vasárnapi ünnepre, de ha mégsem tetszene, akár az interaktív tartalmakat is kipróbálhatjuk gyermekeinkkel.

A streamelős szolgáltató gyereknapra elsősorban a Mitchellék a gépek ellen, az Igen nap, a Jurassic World: Krétakori tábor, a Gofrincs és Mocsi és a Lunaria – Kaland a Holdon című filmeket ajánlja. A Mitchellék a gépek ellenről szóló kritikánk itt, az Igen napról szóló pedig itt olvasható.

A Netflix kínálatában egyre több interaktív tartalom található kifejezetten a gyerekek számára. Most a gyerekek is kipróbálhatják, milyen lehet a Bébi Rt.-t vezetni (Bébi úr – Kapd el a bébit!), vagy együtt menthetik meg Maricela kedvenc lovát a lótolvajok kezei közül a Szilaj – A szabadon száguldó: A kalandos vágta című interaktív mesében; Az utolsó srácok a Földön című rajzfilmben pedig felvehetik a harcot a szörnyekkel.

Igen nap. Forrás: Netflix


Hogy az élmény teljes legyen, a Netflixen különböző profilokat tudunk létrehozni: a gyerekeknek például lehet sajátja, cuki profilképpel és a korosztályuknak megfelelő tartalmakkal. Ezt a szülői felügyelet beállításaiban találjuk: kiválaszthatjuk, milyen korhatár-besorolású filmek jelenjenek meg az egyes profilokban, illetve konkrét műsorok is letilthatók.

És ha vége a gyereknapnak, akkor sem kell szomorkodni, hiszen júniusban további izgalmas tartalmak érkeznek a gyerekeknek. Június 11-én jön A kívánságsárkány, amelyben egy varázslatos sárkány segíti valóra váltani főhősünk álmát, a június 3-án debütáló Sailor Moon pedig a kanapé kényelméből egyenesen Tokióba repíti a nézőket.

Ennyit sem kell várni a Szuperszörnyecskékre (premier: június 1.), akik kedvenc gyermekdalainkat varázsolják újjá, majd a június 18-i Apaságban Kevin Hart mutatja be a gyereknevelés kihívásait.

A Csillagsugár 4. évada is hamarosan megérkezik: június 29-től válik elérhetővé a streamelős szolgáltatónál.


(via Open Communications)