Hamarosan érkezik a Gumball csodálatos világa alkotóinak új sorozata

A Cartoon Network második európai gyártású szériája, az Elliott from Earth idén mutatkozik be az Egyesült Királyságban, Írországban és Afrikában. A magyar premier 2021-ben várható. Addig is íme az előzetes!

A Cartoon Network megosztotta legújabb európai gyártású rajzfilmsorozatának első előzetesét. Az Elliott from Earth űrbéli kalandokra és más bolygókra kalauzolja el a gyerekeket egy fiú és dinoszaurusz barátja társaságában.

Az animációs szériát a csatorna többszörösen díjnyertes sikersorozata, a szintén európai gyártású Gumball csodálatos világa csapata készítette. Az első körben húsz, 11-11 perces epizódból álló ifjúsági sci-fi középpontjában Elliott áll, aki anyukájával egyszer csak a világűr egy messzi pontján ébred, ahol földönkívüli lények egész hada veszi körül őket.

Miközben azon agyalnak, hogyan kerülhettek oda, és hogy juthatnának haza, berendezkednek új otthonukban, és az űrlénytársadalomba való beilleszkedésük során barátokra is szert tesznek. Így ismerkednek meg Móval, a dinoszaurusszal, az egyetlen földlakóval rajtuk kívül.

A sorozat megalkotója Guillaume Cassuto, aki a Gumball csodálatos világa szövegkönyvéért és képi világáért felelt. Cassutóhoz a Gumball további írói, storyboardosai és vágói csatlakoztak, hogy együtt dolgozzanak Elliotték kalandjain. A szériát nemsokára világszerte bemutatják: elsőként, még az idén az Egyesült Királyságban, Írországban és Afrikában. A magyar premier 2021-ben várható.


(via Cartoon Network)