Játékboltot nyitott a Pagony

Október 6-án nyitotta meg tizenkettedik boltját a Pagony, melyben ezúttal nem a könyvek, hanem a játékok lesznek a főszereplők. A Pagony Játékházban – ami a budapesti Szent István Park mellett várja a gyerekeket és szüleiket – elérhető lesz a Pagony Játékkiadó összes társas- és kártyajátéka, valamint további gondosan válogatott játékok más kiadóktól és terjesztőktől.

A Pagony az elmúlt években számos társas- és kártyajátékot adott ki. Ezek mindig egy népszerű, könyvből már ismert mesehős kalandjait ültették át interaktív formába. A Pagony Játékkiadó kínálatában szerepel többek között több kuflis társas, Rumini kincsesláda és Rumini Römi kártyajáték, Maszat Trió fejlesztőjáték, óvodára és iskolára felkészítő társasok, melyek Vadadi Adrienn népszerű ovis sorozatára építenek, valamint Pitypang és Lili memóriajáték és Kutyatár kártyák vagy a Boribon, hogy vagy? című, legkisebbeknek szóló társas.

Az október 6-án nyílt Pagony Játékházban ezeké a játékoké lesz a főszerep, és ezt a bolt egyedi kialakítása is tükrözi. A budapesti Szent István park mellett, a Pozsonyi út 36. szám alatt található játékbolt kényelmes sétányi távolságra van a Pozsonyi Pagony könyvesbolttól. A Pagony Játékházban 110 négyzetméteren több ezer játék közül választhatnak a gyerekek és szüleik. Számos játék helyben is kipróbálható. A kicsiket játszósarok, a nagyobbakat pedig egyedülálló kirakós és pasziánsz várja a bolt egyik falára installálva.

Az új boltban elérhető lesz a Pagony Játékkiadó összes terméke, valamint kiemelkedően széles választék a Pagony által eddig is forgalmazott játékokból. Ezeket az igényes és szép játékokat nagy gonddal válogatták össze. A válogatott szettek között kisebb hazai gyártók és magyar tervezők gyakran limitált példányszámú, egyedi játékai is megtalálhatók.

A Pagony Játékház minden korosztálynak és minden kategóriában kínál játékokat: a kicsik finommotorikus, színfelismerő vagy akár koordinációs képességét fejlesztő játékokon keresztül logikai, stratégiai, memóriafejlesztőkön át koncentrációs, kooperációs vagy szerepjátékokig minden megtalálható itt. A Pagony Játékház hétfőtől péntekig 10 és 19, szombaton pedig 10 és 18 óra között várja a vásárlókat.


(via Pagony)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu