Különleges barátjával töltötte az idei gyereknapot Weisz Fanni

Egy különleges és igazán karakteres taggal bővült nemrégiben Weisz Fanni családja. Megérkezett hozzájuk Teki, a kis teknős, aki felvidítja és megszínesíti az életét.

Teki, a kis teknős mindössze pár hónapja költözött be Fanniékhoz: a párja lepte meg vele. A modell páncélos hüllők iránti rajongása azonban régi keletű, hiszen gyermekkorában kezdődött. „Annak idején az édesanyámtól kaptam egy ékszerteknőst, akit szintén Tekinek hívtunk, mert könnyű volt kimondani. Számomra ugyanis nehéz a hangos beszéd, ezért mikor kicsi voltam, fontosnak tartottuk, hogy az összes kisállatunk neve könnyen kiejthető legyen” – emlékezett vissza Weisz Fanni, aki azt is elárulta, miért imádja annyira a páncélos állatkát.

Forrás: Red Lemon Media


„Emlékszem, kicsiként mennyire megnyugtató érzés volt nézni, ahogy mászkál a kis terráriumában.

Az ékszerteknősök barátságos állatkák, hamar megszokják a környezetüket”

– mondta. Fanni imádja Tekiben a lassúságából áradó nyugalmat. Pörgős életvitele mellett szükségesnek érzi, hogy a mindennapi rohanásban egy békés és megfontolt baráthoz térjen haza.

A modell a múlt vasárnapi gyereknapot is kis barátjával töltötte – és mi más lehetett volna a közös program, mint a Tini Nindzsa Teknőc-filmek végkimerülésig. „Mindig is imádtam a Tini Nindzsa Teknőcöket!

Egyik kedvenc mesém volt, és mindig azon gondolkodtam, vajon tényleg létezhetnek-e ilyen állatok.

Szerettem volna velük találkozni, leginkább Michelangelóval, aki narancssárga maszkot visel, és odáig van a pizzáért. Ő a legmenőbb!” – árulta el Fanni. A teknőcös film folytatását, a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból!-t egyébként még a gyereknap elmúltával, a következő napokban is műsorra tűzi a Paramount csatorna, szóval Fannihoz és Tekihez hasonlóan mi is megnézhetjük.


(via Red Lemon Media)